bonjour 23 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Ege’nin en büyük bölge televizyonu olarak bilinen EGE TV’de Ay Savaşçısı yayımlanmaya başladı. Dünya çapında oldukça popüler olan Naoko Takeuchi’nin eserinden animeye uyarlanılan Ay Savaşçısı (Sailor Moon) yeniden Türk ekranlarında. En son kardeş ülke Azerbaycan’da yayımlanan seri, uzun bir aradan sonra yeniden Türk televizyonlarında yayımlanmaya başladı.Ege’nin en büyük bölge televizyonu olarak tanınan EGE TV, 28 Ocak’tan itibaren sevilen animeyi yayın akışına aldı.Ay Savaşçısı, Türkiye yerel saati ile hafta içi her gün 12:05’te EGE TV’de.EGE TV'nin yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz. EGE TV izlemek için; Türksat 3A uydusu, 11096 V 30000 5/6 Kaynak: http://tr.anisearch.com/news/3848,ege-tvde-ay-savas Link to post Share on other sites More sharing options...
goldangel 12 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Dün seyretim gerçekten hiç beğenmedim.Amerikan versionu nu yayınlıyorlar sanırım.Usagi'ye Serina,Mamoru'ya da Darien diyorlar.Ve bölüm boyunca aynı arka fon müziğini ermişler savaş sahnelerinde bile...Çocuklar bizim tanıdığımız Ay Savaşçısını Denizci Kız olarak tanıyorlar ve yanlış değerlendirebilirler T.T Şarkılardan eser kalmamış zaten *-* Yayınlamaları güzel ama animenin orjinalliği bozulmuş. Link to post Share on other sites More sharing options...
baketengu 0 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 TÜH Bende birisi bu sefer kaydetsinde tr dublajıda bulunsun arşivlerimizde diycektim Link to post Share on other sites More sharing options...
kennet 53 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Aman Ecchisiz şeyleri yayınlasınlar zaten peh :( Kolaysa Kiss x sis yayınlasınlar :( Link to post Share on other sites More sharing options...
sanzu 74 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 sailormoonunun 2013 versiyonu nezaman yayınlanacak haberi olan varmı.çok severek izliyordum.yeni versiyonunu heyecanla bekliyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
cagla 0 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 duyduguma gore sailormoonu kıdz animez diye bir kanalda yayınlıcakmıs ama ne zaman yayınlacagı belli degilmis Link to post Share on other sites More sharing options...
kaan1460 5 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Enterasan..İlgimi çekmiyor bu anime ama fanı baya var... Link to post Share on other sites More sharing options...
Edaxelena 0 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 İzlemedim fakat orjinalliği bozulmuşsa izlemem zira o zaman bir anlamı kalmaz benim için...Milletin aklı fikri ecchi olmuş ya,Türk televizyonlarında ecchi yayınlansa...Düşünemiyorum bile :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Ichimaru Gin 2 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Ecchi o kadar abartılmamalı great teacher onizuka, high school dxd gibi komedi amaçlı ecchi ler koysalar izlerim bn ay savaşçısını izlemedim ama güzel diynler var bilgilendirdigin icin tesekkurler bonjour. Link to post Share on other sites More sharing options...
sanzu 74 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 bugün sailormoonı ege tv seyrettim.çokkötü bir düblaj.sanki birkaç kişiyi bi kişi seslendirmiş.müzikler kesik kesik.sanırım 4.sezon bölümleriydi.umarım yakında türk animede yeni versiyon sailomoonu yayınlarlar.küçüklüğümün animesi hala çok severek seyrediyorum Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts