Skadi 475 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Yönetmen koltuğunda Takahiro Miura Kadokawa’nın Type-Moon Ace dergisinin yeni sayısında, yapımcılığını ufotable’ın üstlendiği yeni Fate/stay night animesinin bu sonbaharda başlayacağı haberi verildi. Dergide ise Shiro ve Rin için yeni ve modern görünümlü elbiseler, Saber için de yeni ceket önerilerinde bulunuldu. Animenin yönetmen koltuğunda Fate/Zero, The Garden of Spinners gibi animelerin de yönetmenliğini yapmış Takahiro Miura bulunuyor. Karakter dizaynlarında ise yine Fate/stay night ve Fate/Zero projelerinde yer almış Atsushi Ikariya, Tomonori Sudou ve Hisayuki Tabata’nın görev alacağı belirtildi. Geçtiğimiz temmuz ayında projeyi duyuran ufotable’nin kurucusu Hikaru Kondo, animenin bir remake ya da yeni bir seri olup olmayacağı hakkında henüz detaylı bir bilgi vermedi. AnimeFantastica Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackdragon57 0 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Fate serisi gerçekten ilgi çekiciydi. Bu seriyi de zero'yu yapan ufotable yapıyor olması güzel. Merakla bekliyorum başlamasını :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Estable 209 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Bekleyiş yavaş yavaş bitiyor demek... Zero'yu yapan ufotablenin Stay Night'a da el atması ilgiyi tamamen üstüne çekiyor. ^_^ Shiro'nun yeni modern görünümlü elbiseler giymesini de oldukça tuttum neydi o öyle :P Remake olursa Stay Night'ta ki muhteşem dövüşleri 'kaliteli' bir biçimde yeniden izleme fırsatı bulacağımızı düşünüyorum. 2. görsel romanın konusunu ele alırlarsa da fena olmaz. Merakla bekliyoruz. Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 çok güzel bir seri. sabırsızlıkla bekliyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Lycaenidae 127 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Tam bir Fate Series hayranı olarak heyecanla bekliyorum bekleyişler hafif hafif azalmaya başladı. Yönetmelikte Takashiro Miura'nın olması oldukça iyi olmuş. Kısacası merakla bekliyorum. Bilgi için teşekkürler. Link to post Share on other sites More sharing options...
laughmare 1 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Orjinmalini yarım bıraktım yeni ve kalitelisi çıkıcak diye.Hayal kırıklığına uğratcağına ihtimal vermiyorum :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Hayret birşey, ben Fate Zero'nun devamını bekliyordum, bunlar Fate Stay Night'ın devamını yapıyorlar, Shiro ve Rin'i mi avutacağız, çocuk bahçesi mi burası muhhaaha <_< -_- Link to post Share on other sites More sharing options...
kaan1460 5 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Hep aklımın bi köşesinde olan bi seri... Ygs den sonra bakıcam Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts