Jump to content

Yeni Fate Animesi Ne Zamanmış?


Skadi

Önerilen İletiler

Yönetmen koltuğunda Takahiro Miura


 


xa2JRTk.jpg


Kadokawa’nın Type-Moon Ace dergisinin yeni sayısında, yapımcılığını ufotable’ın üstlendiği yeni Fate/stay night animesinin bu sonbaharda başlayacağı haberi verildi. Dergide ise Shiro ve Rin için yeni ve modern görünümlü elbiseler, Saber için de yeni ceket önerilerinde bulunuldu.


bDeZe2P.jpg


Animenin yönetmen koltuğunda Fate/Zero, The Garden of Spinners gibi animelerin de yönetmenliğini yapmış Takahiro Miura bulunuyor. Karakter dizaynlarında ise yine Fate/stay night ve Fate/Zero projelerinde yer almış Atsushi Ikariya, Tomonori Sudou ve Hisayuki Tabata’nın görev alacağı belirtildi. Geçtiğimiz temmuz ayında projeyi duyuran ufotable’nin kurucusu Hikaru Kondo, animenin bir remake ya da yeni bir seri olup olmayacağı hakkında henüz detaylı bir bilgi vermedi.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bekleyiş yavaş yavaş bitiyor demek... Zero'yu yapan ufotablenin Stay Night'a da el atması ilgiyi tamamen üstüne çekiyor. ^_^ Shiro'nun yeni modern görünümlü elbiseler giymesini de oldukça tuttum neydi o öyle :P Remake olursa Stay Night'ta ki muhteşem dövüşleri 'kaliteli' bir biçimde yeniden izleme fırsatı bulacağımızı düşünüyorum. 2. görsel romanın konusunu ele alırlarsa da fena olmaz. Merakla bekliyoruz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.