Jump to content

Tite Kubo'dan Anlamlı Mesaj


Takeron

Önerilen İletiler

Tite Kubo’dan Anlamlı Mesaj

“Bu sahneleri onun seslendirmesini çok isterdim.”

ec47iUg.jpg

Yamamoto Genryuusai’nin seiyuusu Masaaki Tsukada’nın vefatı, Bleach’in babası Tite Kubo’yu oldukça sarstı. Kubo Sensei, başsağlığı mesajında haberi duyduğunda korkunç hissettiğini, Yamamoto Genryuusai’yi en son çizdiği sahneleri Masaaki Tsukada’nın sesiyle dinlemeyi çok istediğini belirtti. Sanatçının vefatını çok büyük bir kayıp olarak nitelendiren Tite Kubo, ruhu için dua ettiğini ifade etti.

Her karakterinin kendinden birer parça taşıdığını söyleyen Kubo Sensei, daha önce de vefat eden Soi Fon (Suì-Fēng) karakterinin seiyuusu  Tomoko Kawakami ile ilgili olarak derinden etkilenmişti.

 

ANİME FANTASTİCA

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aaaaaa  :(  Üzüldüm yaa. Keşke animenin çıkmasını bekleseydi Genryuusai ölünce ölseydi. Neden ölmüş diye bakıyım dedim... Tabii ki kanser. Ne lanet birşeydir şu kanser yaa.

ANİMELERDE EMEĞİ OLAN HERKESİN TOPRAĞI CENNET OLSUN

 

Nası bi ses koycaklar merak ediyorum şimdi.Genryusai ye uyuyodu o adamın sesi.

Bende merak ediyorum. Adama bu ses çok cool gidiyordu. Alışmıştık da. Acaba yenisi kim olacak?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Olacağı buydu Title Baga çünkü 1 animeye okadar ara verirsen oalcağı budur :( Seslendiricielr yavaştan dünyadan silinir çünkü yaşlı karekter yaşlı karekter seslendiro en azından Yamamoto için

 

Bizim Türkler yapsa idi anime en azından bi derdi leyn bu adam yaşlanmış seslendirmeyi şimdiden yaptırayım daha sorna ölürse başka ses sanatçısı ile uraşmak zorunda kalmam :( ama işde BAGA Title

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.