bLacqRoot 32 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Umarım beğenirsiniz , yorumolarınızı bekliyorum. Hokage_Minato 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 video yeniden upload edilmiştir. ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Grkmvc 57 Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 iyi güzel hoş. lakin bir basketçi olarak belirtmek istiyorum bizler bu anime yüzünden zan altındayız. bunlar basketçi değil bunlar hayvan. illa istiyorsanız gidin slam dunk izleyin o daha güzel. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 zan altındayın derken ? Valla aomine sayesinde hayvan gibi basket oynuyorum 1 ayda cok sağlan basketçi oldum benim ve arkadaslarımın deyişiyle.Bu animeden önce basket sevmezdim.Allahtan vücüdum hız için elverişli :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
calpazhan 24 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Basket olayını bilmem, amv hakkında bir iki öneri vermek isterim.Alt yazıları silmen daha iyi olurdu, arka plan müziği daha hareketli seçilebilirdi, tek ses arka plan sesi insanı sıkıyor sanki bir haberin ön tanıtımını izliyorum gibi oldum bir an. Video editleme programı olarak hangisini kullandın bilmiyorum ama videonun kendisinde bulunan efektler haricinde senin efektler eklemen daha hoş olabilirdi.Ama yinede hoş olmuş eline sağlık. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuuko Aika 40 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 ağğğğğhhhh Aomine :bled1-onion-head-emoticon: Aomine amv'si koyarak benden tam puanı aldın baştan :good-job-onion-head-emoticon: neyse şaka bi yana alt yazılar dışında bence çok güzel bi amv(NOT: bu kararı vermemde Aomine'nin hiç etkisi yoktur :evil-smile-onion-head-emoticon: ) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 2 senedir basket maçı bulursam izleyen biriyim NBA aomine yanında fıs gözüküyo genelde :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
NevermoreS7yle 2 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Basket olayını bilmem, amv hakkında bir iki öneri vermek isterim.Alt yazıları silmen daha iyi olurdu, arka plan müziği daha hareketli seçilebilirdi, tek ses arka plan sesi insanı sıkıyor sanki bir haberin ön tanıtımını izliyorum gibi oldum bir an. Video editleme programı olarak hangisini kullandın bilmiyorum ama videonun kendisinde bulunan efektler haricinde senin efektler eklemen daha hoş olabilirdi.Ama yinede hoş olmuş eline sağlık. la Adamla aynı Profillerimiz Fakirliğin Bu Kadarı :S Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Basket olayını bilmem, amv hakkında bir iki öneri vermek isterim. Alt yazıları silmen daha iyi olurdu, arka plan müziği daha hareketli seçilebilirdi, tek ses arka plan sesi insanı sıkıyor sanki bir haberin ön tanıtımını izliyorum gibi oldum bir an. Video editleme programı olarak hangisini kullandın bilmiyorum ama videonun kendisinde bulunan efektler haricinde senin efektler eklemen daha hoş olabilirdi. Ama yinede hoş olmuş eline sağlık. O zaman yeni amv'e bak derim :D :ph34r: ağğğğğhhhh Aomine :bled1-onion-head-emoticon: Aomine amv'si koyarak benden tam puanı aldın baştan :good-job-onion-head-emoticon: neyse şaka bi yana alt yazılar dışında bence çok güzel bi anime (NOT: bu kararı vermemde Aomine'nin hiç etkisi yoktur :evil-smile-onion-head-emoticon: ) Teşekkürler.Normalde çoğu kişi Aomineyi sevmiyor :D Ben ise animede tek geçerim.(Aynı sasuke olayı gibi ^_^ ) 2 senedir basket maçı bulursam izleyen biriyim NBA aomine yanında fıs gözüküyo genelde :D :P Aynen animede çok ilerler Aomie NBA'ye giderse çok güzel şeyler olabilir (tabi tamamen saçmalıyorum ^_^ ) Altyazı konusuna gelince belirli bir yerden videoları indirmek ile uğraşmıyorum direk video kayıt programı ile belirli sahnelerden kesit alıyorum o yüzden altyazı oluyor bende altyazılı sevmiyorum :( Bildiğiniz altyazısız bölüm yayınlayan siteler var ise ö.m atabilirseniz sevinirim ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts