Jump to content

Naruto (Spoiler İçerir)

getsuga

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kakashinin rin' i öldürme sebebi spoilerdadır arkadaşlar :P

Kishi  öyle bir canavar yarattı ki kendi bile işin işinden çıkamıyor.Böyle giderse kishi seriyi bitireceğine seri kishinin işini bitirecek  :D Naruto uçuyoruş sasuke atlıyor zıplıyor şu sakura da ölme

Bleach okumak 7.4 saniye, sayfaların yüklenmesiyle beraber 33.6 saniye. Naruto okumak 1 dk. Zaten ölümüne trollüyor. Kaguya'nın yaş dayanmış 3000'e. Hala hareme azıtıyor. Naruto orada "uzun zamandır g

NARUTO SHİPPUDEN DE bence takip ettiğim üzere naruto çok hızlı güçlenecek ve savaş da önemli rol oynayacak ve sonra sasukeyle  dövüşecek  kazanıcak da ınu zorda olsa koye geri getirecek ama madara tyı yenemeyecek çünkü madar yenip diger kuyrukluları narutonun bedebıne hapsedip on kuyrukluyu oluşturacak ve onu kontrol etmeye çalışacak ama başaramayacak so9nra madar dan daha güçlü birileri ortaya çıkacak gibi gorunuyoır .................

• 6 months later...

Naruto bence Madara'yı yener Sasuke'yle savaşır bu savaşta sasuk'e ölür 10 yıl sonra der Naruto ile sakura evlenmiş 2 çocuk yapmışlar biri kız biri erkek mutlu mesut yaşarlar.İşte ben buna süper anime derim böyle biterse:)

• 1 month later...

Ben onu değil de, savaşta birsürü sevilen karakterin ölmesini bekliyorum. Vallaha üzülürüm ağlarım :D

Naruto bu az ağlamadım izlerken :)

bende birilerinin ölmesini bekliyorum.. bana sorarsnz lee ölücek gibi gözkyor neden diye sorarsnz ortalıkta gozukmuyor hemde cogu kısının ölümünden etkılencegını bılıyorlar....

benim merak ettiğim bir kac sey var. birincisi itachinin narutoya verdıgı gucler o kargayı hep merak etmısımdır inş haftaya gorucezz ne oldugunu birde kabuto ile madara ilk konustuklarında akatsuki uyelerı ve sonradan ortaya cıkarttıgı kısı daha kım oldugu acıklanmadı...

• 4 weeks later...

aklıma gelmıskennn

sasuka ilk bolumlerde narutonun ıcıne gırerek kyubyy ile karsılastı vee uchiha madaranın 9 kuyruklugu kontrol ettıgını orada ogrenmıstı... sasuka madarayla ılk karsılastıgında ise madara sasukeye hıkaye anlattı ama sonlarına dogru yalan soyledı ve 9 kuyruklugu uchihaların kontrol etmedııgnı bunu konahanın uchihaları yok etmek ıcın bahane oldugunu soylemıstı... ben sasukeden madaraya karsı bı atak beklıyorum...