Guest Leffwn Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Kakashi Shippuuden… Geçen ay AnimeFantastica okurları animenin uzun bir süre Kakashi’nin geçmişine odaklanacağını öğrenmişlerdi. Dolayısıyla şubat ayında Naruto Shippuuden Anbu Kakashi bölümleriyle devam edecek. Ancak bu doldurma bölümlerin daha önceki doldurma bölümlerden farklı ve manganın hikayesini destekleyecek şekilde olacağının altını çiziyor serinin yönetmeni Hayato Date. Hikaye bölümünün başından beri “1000′in üzerinde ninja tekniğini kopyalamayı başaran senpai” şeklinde bahsedilen Kakashi ile birlikte Yamato ve Orochimaru gibi karakterlerin de geçmişlerinin işleneceğini görüyoruz önümüzdeki dönemde. Mart ayı ise Yamato’yu konu alan özel 2 bölümle birlikte başlayacak. Naruto Shippuuden Şubat 2014 Bölüm Listesi: 13 Şubat: Naruto Shippuden 350 – Minato’nun Ölümü 20 Şubat: Naruto Shippuden 351 - Hashirama’nın Hücreleri 27 Şubat: Naruto Shippuden 352 - Orochimaru’nun Firarı 6 Mart: Naruto Shippuden 353-354 – Tenzou Adlı Çocuk Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. Kakashi: Shadow of the ANBU Black Ops hikaye bölümüyle ilgili ne düşünüyorsunuz? quincy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Mangayı destekleyecek ne kaldı bu kakashi ve anbu olaylarında, yeme beni yönetmen, burada sadece orochimaru'nun geçmişini merak ediyorum, neden yasak teknikler ile kafayı bozduğunu, gerçi jiraiya bir yerde ailesinin konoha tarafından katledilmesinden sonra oroçinin kafayı yediğini söylüyordu ve bunun için onu suçlayamam diyordu, ipuçlarını veriyordu yani free word 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 vaa minato bukdar erken mi gidiyor :( kushima da öle yani yamato yani tenzou geçmişi aslında baya iyi bi fiil arc olucak :) Link to post Share on other sites More sharing options...
nandattebayoo 1 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ya minatonun ölümünü tekrar tekrar izletmeseler... her seferinde gözlerim doluyo Aisaka-san 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
alequetor 5 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Anime ile manga arasında 2 sene var hâlen fiil veriyorlar 2014 te manga biter ama anime 2020 ye gider gibi :D bu tabi işin şakası animenin başından beri ilgimi çeken bu naruto nasıl büyüdü yaniBenim babam Hokage ve köyü direk olarak kurtaran bir hokage diğerleride köyü kurtardı ama direk olarak kurtaran ve herkez bana neden kötü davranıyor :)? hani şuan mangayıda takip ediyorum rakip tanrı modunda ve dövüşebilecek adam yok ilgi çekici birşeyde yok yani :D Tek ilgimi çekennaruto nasıl büyüdü 3-4 bölüm olarak detaylı anlatırlarsa 2 senedir ilk defa narutodan zevk alabilirim :) spolier yoktur herhalde :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Shitai 3 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Değişik gözüküyor :hehe-onion-head-emoticon: Güzel bölümler olacağını umuyorum :embarrassed4-onion-head-emotico Özellikle Orochimaru'mun hayatını çok merak ediyorum :admire2-onion-head-emoticon: Hadi bakalım bekleyelim ve izleyelim bir şey kaybetmeyeceğiz sonuçta :D :happy-onion-head-emoticon: :evil-smile-onion-head-emoticon: :embarrassed3-onion-head-emotico Link to post Share on other sites More sharing options...
uzmaki naruto 9 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 filler olsa bile minotonun ölümü bölğmünü çok merak ediyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1406 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Minato yu ne çabuk öldürüyor böyle :( free word 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Huseyinekrem 169 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Manga 15 yıl sürmüş olacak. Animeyide 15'e tamamlamaya çalışıyolar heralde :D Link to post Share on other sites More sharing options...
melisa 5 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 bence fiil dediğin böyle olmalı öncekiler gibi geçiştirme değil zaten kakashinin geçmişini merak ediyodum iyi oldu böyle :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts