KoJiRo 2 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Merhaba Arkadaşlar adım kadir 3- 4 aydan beri burda anime izliyorum hepside çok güzel ekleyenlerden ve ALLAH razı olsun ama foruma daha yeni üye oldum umarım aranızda banada yer vardır. Link to post Share on other sites More sharing options...
Felix 30 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoş geldin ^_^ KoJiRo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
KoJiRo 2 Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Tşk Ederim hoşbulduk. :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoş geldin şu sıra ki en güzel en sıcak karşılamamı sana yapacağım Lol açılmadığı için düzgünce yazma fırsatım var sonunda :angel1-onion-head-emoticon: Hepinize aramızda yer var izlediğin animeleri yazsan iyi olur ne tür izlediğini merak ettim :confused-onion-head-emoticon:Sanırım benim sıcak karşılamam bile sıcak değil :frozen-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoş geldin :) Kadir KoJiRo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1548 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoşgeldin KoJiRo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoşgeldin İchi:D aramızda yeni İchigolar görmek beni mutlu ediyor :) KoJiRo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
KoJiRo 2 Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Hoş geldin şu sıra ki en güzel en sıcak karşılamamı sana yapacağım Lol açılmadığı için düzgünce yazma fırsatım var sonunda :angel1-onion-head-emoticon: Hepinize aramızda yer var izlediğin animeleri yazsan iyi olur ne tür izlediğini merak ettim :confused-onion-head-emoticon:Sanırım benim sıcak karşılamam bile sıcak değil :frozen-onion-head-emoticon: Tşk ederim Sağol Bundan Sıcak Karşılama Görmedim izlediklerim genelde dövüş tarzı Bleach Dron Ball Z Ve Diğer Serileri Sailor Moon Saint Seiya Omega Pokemon magic knight rayearth daha da var Hoş geldin :) Kadir Tşk Ederim h.b Hoşgeldin H.b Sağol Hoşgeldin İchi:D aramızda yeni İchigolar görmek beni mutlu ediyor :) H.b tşkler her zaman görüşürüz burda inş :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Lacky 85 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoşgeldin.Naruto izlemediysen Naruto izleyebilirsin. KoJiRo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
하나님 39 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Hoşgeldin dostum yenilere hep yer var sende zamanla eskir"sin merak etme :) KoJiRo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts