Guest Leffwn Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Toriko animesi de kaldırılıyor sanki. Dragon Ball Z anime serisinin yeniden yapımı olan Dragon Ball Kai (Dragon Ball Z Kai) Majiin Buu hikaye bölümüyle 6 Nisan’da geri dönecek. Dragon Ball Kai, Fuji TV’de Toriko’nun yayınlandığı saatlerde yayınlanacak. Bu da demek oluyor ki eğer başka bir programa alınmazsa Toriko yayından kaldırılıyor. Barış D. Baryshx, Sakuragi and AlucardHell 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Bencede Toriko kaldırılır -_- Dragon Ball :wub: Link to post Share on other sites More sharing options...
Sakuragi 148 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Şimdi Toriko'nun yayından kalkması bizi pek ilgilendirmiyor ama acılarını anlıyorum çekik gözlülerin ;) Pokemonun acısı hala kalbimizde ülke olarak :( Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 ikisini farklı saate koysalar olmuyor sanki. bazen şu japon kanallarını anlayamıyorum. kaç anime harcadılar bu yüzden... Link to post Share on other sites More sharing options...
하나님 39 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 dragonball bunun oyunu vardı bende p2 de çok fena idi eğer hikaye oradaki gibi olursa izlenir diye düşünüyorum Link to post Share on other sites More sharing options...
Yurdusar 1 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Dragon ball serisi... bu haber sayesinde seriyi tekrar izlememe neden oldu şimdi. =) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts