Skadi 475 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Uzun bir seriye daha veda. Dragon Ball Kai’nin geri döneceğini paylaştığımız haberimizde anime serisinin Toriko’nun yerine başlayacağını ve Toriko’nun muhtemelen yayından kaldırılacağını bildirmiştik. Resmi açıklama yeni yapıldı ve Toriko anime serisinin sonlandıracağı duyuruldu. Animenin son bölümü tahmin ettiğimiz üzere 30 Mart’ta yayınlanacak. Nisan 2011′de başlayan Toriko, 3 yıllık bir anime serisi olacak ve böylece uzun bir shounen animesi daha son bulmuş olacak. AnimeFantastica Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogeday 134 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Tamamen mi bitecek yoksa fairy tail gibi ara mı verecek? Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Tamamen mi bitecek yoksa fairy tail gibi ara mı verecek?habede yer almadığına göre bir açıklama yok şuan :) 30 marttan sonra durum netleşir :) Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 takip etmediğim için pek üzülmedim. ama şöyle bi durum da var; One Piece - Naruto - Toriko gibi 3 devam eden serinin yanında Fairy Tail ve Dragon Ball tekrar başlıycaktı. izleyici kaybetmemek için en az izlenenlerin yayından kaldırılması normal bi durum. aynı yayın saatine konulan diziler gibi, her kanal çok izlenen dizisini başka kanalın çok izlenen dizisinden farklı güne koyar ki rating bölünmesin. Link to post Share on other sites More sharing options...
ARE-YOU-SURE 146 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Fairy Tail 2.sezonu daha çok önemsiyorum açıkçası, torikoyu izlemiyordum, herkesin dediği klasik bir şeyi söyleyeyim bende olmazsa, listemdeki animeler bitince Toriko'yu izlerim :D Bunun yanında da daha çok izlenen serilere devam etmek gerçekten daha akıllıca fuyu and free word 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Pyskhe 11 Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Üzüldüm açıkcası ya. DB Kai -o konuda pek umudum olmasa da- umarım ilk serinin ya da Z'nin tadını yakalar da bi nebze bastırır. Arada sırada baktığım bi' seriydi Toriko. O kadar söylememe rağmen çevirisine yine de ağırlık verilmedi ne yazık ki... Bu şekilde harcanan ya da geç keşfedilen çok seri var maalesef. Ve aynı şekilde televizyon şirketleri tarafından kaldırılan kaliteli seriler de... Gintama gibi... Ağız tadıyla adam akıllı seri izletmiyolar resmen. <_<Sonraki bölümlerinde bozmuş mudur ne yapmıştır Toriko bilmiyorum, mangasının çok güzel gittiğini bolca işitiyodum halbuki, fakat benim gözümde, izlediğim bölümler dahilinde, yanında FT'nin esamesi bile okunmayacak bi' seridir. Umarım devamı gelir... :( Link to post Share on other sites More sharing options...
coolmarksman 3 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 zaen hiç sevmezdim masal anlatıyor sanki alay eder gibi yemekler sebzeler şekerler falan ağaçlardan yetişiyordu falan en kıl olduğum anime ilk bölümü ile son bölümü arasında fark olmayan anime iyiki bitti :D Link to post Share on other sites More sharing options...
MinatoNamikaze 19 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 güzel seriydi ya toriko üzüldüm :S Link to post Share on other sites More sharing options...
OrekiHoutarou 2 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 toriko'nun animesini başlı başlına rezil ettiler zaten. hikayede bulunmayan karakterler olay akışını bozma gibi hataya düştüler. o kadar iyi manganın ancak bu kadar kötü bir animesi yapılabilirdi. TorikoGon 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
TorikoGon 1 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Aslında manganın gittigi gibi animede kanlı kanlı olsa en populer animelerden biri olabilirdi.Ama manga bence çok güzel ilerliyor yaklasık 50 kadar manga takip ediyorum ve en güzel olanı bence Toriko TorikoGon 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts