Jump to content

Shonen Jump Pişman Olsa Gerek


Misafir

Önerilen İletiler

Attack on Titan parayı götürdü.

Hajime Isayama‘nın mangası Shingeki no Kyojin’in (Attack on Titan’ın) yayıncısı Kodansha, 2013 yılı gelirini 1.173 milyar dolar, kârını 31.346 milyon dolar olarak açıkladı. Kârını 2 katının üstüne çıkaran Kodansha, bu başarısını ilk olarak Weekly Shonen Jump’a sunulmuş olan ancak derginin hikayeyi ve çizimleri uygun bulmadığı için geri çevirmiş olduğu Shingeki no Kyojin ile sağladı.

Bu büyük kazancın arkasında İngilizce manganın hiçbir zaman satış listelerinden düşmemesinin de rolü oldukça büyük. 35. haftasında da Attack on Titan 1. cildinin en çok satan mangalar listesinde yer aldığı açıklandıktan sonra, Kodansha’nın mali tablosunu açıkladığı hafta da farklı bir tablo görünmüyor. 36. kez en çok satanlar listesine girmeyi başaran 1. cildin dışında yine Attack on Titan’ın 2 cildi daha bulunuyor. Sizce de Weekly Shonen Jump pişman olmuş mudur?

 

1. Bleach 59 – Tite Kubo

8vNy9C6.jpg

 

2. Naruto 64 – Masashi Kishimoto

AtLVLGr.jpg

 

3. Toradora! 6 – Yuyuko Takemiya, Zekkyo

puUYPiQ.jpg

 

4. Attack on Titan 11 – Hajime Isayama

62SBQJQ.jpg

 

5. Black Butler 16 – Yana Toboso

GfIJJEV.jpg

 

6. Soul Eater 18 – Atsushi Ohkubo

lVCDtT4.jpg

 

7. Durarara!!: Saika Arc 3 – Ryohgo Narita, Akiyo Satorigi

sacu9q8.jpg

 

8. Attack on Titan 1 – Hajime Isayama

nZvMCZr.jpg

 

9. Kamisama Kiss 14 – Julietta Suzuki

KWViUZG.jpg

 

10. Attack on Titan 2 – Hajime Isayama

EGIrxxG.jpg

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pişmanlıkla alakası yokki kalitesi zaten düşüktü animedeki yaratıkların bir iki istisna dışında hepsi berbat yaratılmış canavarlardı bunu haftalıkta yapabilmek için yeterli altyapıda lazım hem bir kişi çiziyor 1 hafta da 50 sayfa çizmesi neredeyse imkansız kalanını yani arka planları vs başkası yapsa karakterleri doldursa kalemle başkaları falan yani sadece çizim bile yetişmezdi ayrıca daha kaliteli animeler de var sonuçta one piece olsun naruto olsun hunter x hunter olsun herneyse zaten en yakın 2 yılda bir animesini izleyebileceğiz aylık dergi olduğu için böyle olduğu halde canavarların dandik olması iyi değil umarım bir sonraki sezonunda daha kaliteli yaratıklar koyarlar haftalıkta naruto bile kaliteden ödün veriyor kojini izleyen kalmazdı haftalık olsa :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 

bu başarısını ilk olarak Weekly Shonen Jump’a sunulmuş olan ancak derginin hikayeyi ve çizimleri uygun bulmadığı için geri çevirmiş olduğu Shingeki no Kyojin ile sağladı.

 

Helal Olsun Shounen Jump'a adamlar bu işi biliyor gözüme girdiler, bende olsam yayımlamazdım Shingeki no kyojin'i, hikaye dandirik/çizimler desen zaten dandirik, konu bütünlüğü yok

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.