Skadi 475 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Bleach ve Naruto’nun stüdyosu… Hakkındaki detaylara ve serinin videosuna buradan ulaşabileceğiniz Sui Ishida’nın seinen türündeki korku serisi Tokyo Ghoul’un anime uyarlamasının Bleach ve Naruto’nun arkasındaki Studio Pierrotşirketinin yeni projesi olduğu ortaya çıktı. Oscar’a aday olan kısa anime filmi Tsukumo’nun yönetmeni Shuhei Morita Tokyo Ghoul projesi için Studio Pierrot ekibini yönetecek. Daha önce Studio Pierrot’ta Bleach’in animasyonlarında görev alan Kazuhiro Miwa da Tokyo Ghoul’un karakter tasarımcısı olarak firmaya geri dönecek. 2011′de başlayan ve Weekly Young Jump’ta devam eden manganın anime uyarlaması ile ilgili en merak edilen konulardan bazıları ise ne uzunlukta olacağı ve ne kadar sansür uygulanacağı. AnimeFantastica amadeus33, crazybee, jans09 and 1 other 4 Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 "ne kadar sansür olucak" nasıl b cümledir la :D okadar mı kanlı açık bi bakıyım ben şuna :D güzel bi anime bekliyorum hadi hayırlısı :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=4-z_rG7M3tA fragmanı buyrun yanlız çocuğun seiyusu kimdi ya pekserim kendisini :D jans09 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
AlmightyAA 52 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 güzele benziyor direk izlenmeli ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Nexsuss 18 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 sabırsızlıkla bekliyorum :=) Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 220 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Lo lo lo bu mangaya bayılıyorum, şok oldum okuyan var mıymış ki anime oluyor?Önce sevindim çünkü bence mangası çok güzel sonra üzüldüm çünkü pek bir bölümü çıkmadı, yarıda kesilir anime büyük ihtimal. Link to post Share on other sites More sharing options...
Lütfü Aşık 0 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Sabırsızlıkla Bekliyoruz :) Link to post Share on other sites More sharing options...
NewMooN 19 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Sansür? ...Merak ettim şimdi, ne kadar kanlı bir manga ki acaba ... Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım . Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts