Yöneticiler 3n4bL3 585 Posted February 28, 2014 Yöneticiler Share Posted February 28, 2014 Anime Adı: Busou Shinki Anime Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu, Yaşamdan Kesitler, Mecha Bölüm Sayısı: 12 / 12 Yapım Yılı: 2012 Çevirmenler: Eolo-sama (1. Bölüm), Cloudman (2. Bölüm), Valiedhiel (3. Bölüm), celeste_ays (4. Bölüm), Kuramaun (5. Bölüm), Hinata-chan (6.Bölüm), Dejartek (7. Bölüm), Ghettosan (8. Bölüm), Taika (9. Bölüm), KatsuraLoc (10. Bölüm), EceM (11. ve 12. Final Bölüm) 4Respect (Opening ve Ending) Redaktör: Gökdelen Cadısı Encode: Nones Özet: Gelecekte geçen bir savaş hikayesinin günlük yaşantısında ne Üçüncü Dünya Savaşı vardır ne de bir uzaylı istilası vardır. Sadece bizim şu ankinden farklı bir yaşantıları vardır. Bu dünyada robotlar günlük yaşamın bir parçası haline gelmiştir ve topluma çeşitli şekillerde katkıda bulunurlar. "Shinki" insanlara yardımcı olmak için yapılmış 15 santimetre boyunda sevimli ortaklardır. Zeka ve duyguyla donatılmışlardır ve hizmet etmek için hayatlarını ustalarına adarlar. Shinki'ler bile birbirleri ile savaşmak için silah ve zırh ile donatılabilir. Bu tür Shinki'ler "Busou Shinki" (yani "silahlı kutsal prensesler") olarak adlandırılır. Özellikle, Shinki Ann (Arnval), Aines (Altines) ve Lene (Altl), Masato adında bir lise birinci sınıf öğrencisine hizmet vermektedir. Yapılan yeni Shinki, kavgacı Strarf onlara katıldığında ise her şey değişir. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu Yakinajans 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlmightyAA 52 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 10.bölümü alıyorumm.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Misafir Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 ing seyrettim güzel seri ellerinize sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hinata-chan 2 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Alınmadıysa 6. bölümü de ben alıyorum o zaman. Haydi kolay gelsin TAÇE. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler 3n4bL3 585 Posted February 28, 2014 Author Yöneticiler Share Posted February 28, 2014 10.bölümü alıyorumm.. Etkinliğe sadece TAÇE ekibi katılabiliyor. İlginiz için teşekkür ederim. Son 4 bölüm kaldı arkadaşlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlmightyAA 52 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 O zaman TAÇE'ye alın beni ;.; nerden yapıcaz başvuruyu? aslında zaten TAÇE'ye katılmayı düşünüyorum ama bu sene YGS-LYS var pek çeviri yapamayacağım için başvurmadım... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Misafir Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 iyi de böyle bi seriyi 20 kişi çevirirse seri içinde tutarsızlık olmayacak mı? bir kelimeyi yada cümleyi 20 kişi 20 farklı şekilde çevirebilir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlmightyAA 52 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 ekip olarak çalıştıkları için bir sorun olmayacaktır... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mow_ 1 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 ekip olarak çalıştıkları için bir sorun olmayacaktır... nasıl çalışıyorlar ekip olarak? hepsi aynı ortamda mı? Hinata-chan 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1757 Posted February 28, 2014 TAÇE Yetkilisi Share Posted February 28, 2014 iyi de böyle bi seriyi 20 kişi çevirirse seri içinde tutarsızlık olmayacak mı? bir kelimeyi yada cümleyi 20 kişi 20 farklı şekilde çevirebilir. çeviriler bir elde toplanıp düzenleniyor o konuda bir şüpheniz olmasın.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts