Jump to content

Code Geass sonu hakkında. Ağır Spoiler içerir!!!!


Lotus

Önerilen İletiler

 

lelouch bi daha hiç geass kullanmadı mı :S babasını öldürüp imparator olduktan sonra herkese kendisini imparator olarak kabul etmelerini söylüyor. arkasından savaş çıkıyor orda da hizmetkarları üzerinde kullanıyor.abisi üzerinde kullanıyor kardeşi üzerinde kullanıyor.

 

 

Orada çuvallamışım  :P doğru senin dediğin gibi olay sıralamasını unuttum. Ama yanlış yazdığım bir yer daha var ve orayı da düzeltince tam uyuyor: Code'u, Geass'ını aldığın kişiden alırsan gücünü kaybediyorsun. Önceki Code kullanıcıları bu şekilde yaptı (Charles V.V'den, C.C de rahibeden). Code'u ve Geass'ı farklı kişiden alırsan bu geçerli değil ve Lelouch Geass'ı C.C'den Code'u da Charles'dan alıyor. Yani Geass'ı kullanmaya devam edebilir çünkü gücü aldığı kişi hala yaşıyor. Şimdi oldu gibi  :ph34r:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...
  • Yanıtlar 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

ama o zaman da Nunally Lelouch'a dokununca geçmişini nasıl görebildiği sorusu cevapsız kalıyor. demişin ama bence cevapsız kalmıyor Anya denilen kız da aynı durumda uzun süre etki altında kaldıktan le

Lelouch'un ölmediğiyle alakalı diğer teoriyi görmediniz büyük ihtimalle :D sonunda kafasını kaldırmasından bahsetmiyorum, onun fan yapımı olduğunu söyleyenler de vardı. Ayrıca kılıcın saplandığı kişi

  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...

Ben burdan "Lelouch-sama" hayranlarını biraz sevindirecek bir yaklaşım sergileyeceğim.

 

Ben şahsen Lelouch'un öldüğünü düşünmüyorum benim yaklaşımım farklı

Son sahnede C.C. Lelouch ile konuşuyor bence Lelouch at arabasını sürüyor.

Gelelim Lelouch neden ölmedi Charless ve Annesi ile olan sahnede Charless'in ölümsüz olması gerekirken başka güçler tarafından öldüğünü gördük. Benim düşüncem orada Lelouch Charless'den yani babasından KODU alıp ölümsüz olmuştur.

 

Burada anlatılmak istenen

''Kralların gücü Geass'ın sonucu yalnızlıktır.'' ---> "Ölümsüz olduğunu söylüyor ve bu yüzden yalnız kalacağını söylüyor"

''Sanırım bu pek doğru değil'' 

''Değil mi, Lelouch?'' ---> Sanırım doğru değil diyor yani Bende senin yanında olacağım demeye getiriyor."

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

Bir çoğumuz Lelouchun ölmediğini biliyoruz yada buna inanıyoruz. Bence de Lelouch ölmedi. Nasıl hayatta kaldığıyla ilgili bir fikrim var. Lelouch Charlesi (babasını) öldürdüğünde Charlesın v.v den aldığı code bi şekilde Leloucha geçti. Bu yüzden Lelouch ölümsüz oldu. Ayrıca son bölümde Lelouchun C.C nin anılarını görmesi gibi Nunnalyninde Lelouchun anılarını gördüğünü görüyoruz. Yani Lelouch geass veren konumuna geçti. C.C gibi oldu. Suzakuya bu geassı sana veriyorum derken mecaz yaptığını düşünmüyorum. En son sahnede ise C.C nin Leloucha seslendiğini görüyoruz ve bir çok kişide at arabasını kullananın Lelouch olduğunu düşünüyor ki bence bu doğru. Umarım ölmemiştir. Çok sevdiğim serilerden biridir Code geass. Umarım olayı doğru anlamışımdır

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son sahneyi açın tekrar.Orada arabada bi adam var kapşonlu C.C lelocuh hariç başkasına güvenmiyor yani ordaki lelocuh deyilse o kadar ona güvenerek yayılmaz ve CC diyorki : lelocuh geasın sonu yalnızlıktır demiştim demekki yanlış gibisinden bişey diyip arabayı sürene doğru gözlerini tutuyor ilk başda lelocuh olduğuna inanmadım çünkü belki lelocuh öldü içinden ruhuna ona sesleniyordur ama gözlerini arabayı sürene doru hafifçe çeviriyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.