Jump to content

Code Geass sonu hakkında. Ağır Spoiler içerir!!!!


Lotus

Önerilen İletiler

Code Geass sonu ile ilgili önemli sorulara cevap bulmaya çalışın

Soru 1:

Lelouch babasından ölümsüzlüğünü aldıysa abisi Schneizel ve kardeşi Nunnally üzerinde nasıl geass kullandı?

Soru 2:

Neden Orange/Jeremiah Lelouch öldüğünde sevindi onun ölmeyeceğini biliyormuydu ?

Soru 3:

Nunnally lelouchya dokunuduğunda ne görüyor ?

Hikayedeki en büyük açık

Nunnally bütün sezon ayak seslerinden gelenlerin kim olduğunu tanıdı ama bu kız öz ağbisinin sesinde Zero olduğunu anlayamadı. (Nasıl mantıksa artık)

Code Geass'ın sonuyla ilgili teorileriniz bekliyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

ama o zaman da Nunally Lelouch'a dokununca geçmişini nasıl görebildiği sorusu cevapsız kalıyor. demişin ama bence cevapsız kalmıyor Anya denilen kız da aynı durumda uzun süre etki altında kaldıktan le

Lelouch'un ölmediğiyle alakalı diğer teoriyi görmediniz büyük ihtimalle :D sonunda kafasını kaldırmasından bahsetmiyorum, onun fan yapımı olduğunu söyleyenler de vardı. Ayrıca kılıcın saplandığı kişi

Misafir ShadowWolf

Cevap 1:

C.C Lelouch'ya eğer geassı çok sık kullanırsa geassın gücünün artacağını söylemişti.Lelouch kara şövalyeler dahil bir çok kişide bu gücü kullandı yani babasından ölümsüzlüğü almasına rağmen geass gücü kontrol edilemez hale geldi.

Cevap 2:

Jeremiah Britannia'ya değil Marrianna'ya sadıktı ve son savaşta Anya'ya antigeass uyguladı.Anya küçük yaştan beri Marrianna'nın kontrolünde olduğundan Jeremiah,Anya'yı Lelouch'dan daha fazla benimsemiş olabilir.

Cevap 3:

Nunnaly Lelouch'nun eline dokunduğunda (çoğu kişinin idda ettiği gibi) elinde kodu görmüş olamaz.Çünkü Babası yok olurken Lelouch'nun boğazına sarılıyordu el sıkışmıyorlardı bu yüzden kalan tek olasılıkta:Nunnaly Lelouch'ya dokunduğunda onun geçmişini gördü.

Benim teorilerim bunlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cevap 1: C.C Lelouch'ya eğer geassı çok sık kullanırsa geassın gücünün artacağını söylemişti.Lelouch kara şövalyeler dahil bir çok kişide bu gücü kullandı yani babasından ölümsüzlüğü almasına rağmen geass gücü kontrol edilemez hale geldi.

Cevap 2: Jeremiah Britannia'ya değil Marrianna'ya sadıktı ve son savaşta Anya'ya antigeass uyguladı.Anya küçük yaştan beri Marrianna'nın kontrolünde olduğundan Jeremiah,Anya'yı Lelouch'dan daha fazla benimsemiş olabilir.

Cevap 3:Nunnaly Lelouch'nun eline dokunduğunda (çoğu kişinin idda ettiği gibi) elinde kodu görmüş olamaz.Çünkü Babası yok olurken Lelouch'nun boğazına sarılıyordu el sıkışmıyorlardı bu yüzden kalan tek olasılıkta:Nunnaly Lelouch'ya dokunduğunda onun geçmişini gördü.

Benim teorilerim bunlar.

+1

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

Bencede .KAtılıor Son soru için:

Bence şu şekildede olabilir. O görülenlerin Nunly tarafından görüldüğü bi kesin deil. büyük ekrandı ve arka fonda Luluş açık açık ülke için öldüğünü söylüordu.Bence orda hani gözünün önnden film şeridi gibi geçer ya öle oldu : P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir ShadowWolf

Bencede .KAtılıor Son soru için:

Bence şu şekildede olabilir. O görülenlerin Nunly tarafından görüldüğü bi kesin deil. büyük ekrandı ve arka fonda Luluş açık açık ülke için öldüğünü söylüordu.Bence orda hani gözünün önnden film şeridi gibi geçer ya öle oldu : P

Haklı olabilirsin arkada gördüğümüz görüntüler FlashBack'te olabilir Yinede;

Bu konuda Yorum yapmak Gereksiz diyorum çünkü Code Geass R3, R1 ve R2 den tamamen ayrı bir konu işliyor ve Lelouch'nun ölüp ölmediğini kanıtlama olanağımızıda bu şekilde suya düşüyor... Tabi ki Tartışmak isteyenler buyursun ama ben bu tartışmanın manasız olacağı kanısındayım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra...

Son sahnede C.C kendi kendine mi konuşuyor dersiniz?

Evet C.C kendi kendine konuşuyor. İlk başlarda ölmediğini düşünüyordum arabayı kullananın lelouch olduğunu zannetmiştik ama maalesef o değil. Tıpkı Karen'in kendi kendine konuştuğu ve lelouch'u hatırladığı gibi o da öyle konuşuyormuş. Pehhh yıkıldım resmen yaaa.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslında arabanın sürücüsünün Lelouch olup olmadığı tartışmaya açık bırakılmış. Söylendiği gibi bunu tartışmak anlamsız yani :D sanırım bunun sebebi de, üçüncü bir sezon olacağı ya da olmayacağı durumuna göre yorumlanabilir olması istenmiş. Ama bana sorarsanız sürücünün Lelouch olduğu yönündeki kanıtlar daha kuvvetli.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.