4Respect 38 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Anime Adı: Mahou Shoujo Lyrical Nanoha A's Anime Türü: Aksiyon, Komedi, Bilim-Kurgu, Slice-of-Life, Shounen Bölüm Sayısı: 13 / 13 Yapım Yılı: 2005 Çevirmen: Ayris Düzenleme: Ayris Encode: Nones Özet: Jewel Seeds kazayla dünya çapında dağılınca, uzak bir gezegenden olan büyücü Yuuno Scraia yarattığı bu problemi çözmeye çalışır. Bu tohumlardan birini mühürleme girişimlerinden biri başarısızlıkla sonuçlanınca, kendini bir gelincik formunda Dünya'da bulur. Ancak hala tohumları mühürlemesi gerekmektedir ve durumu yüzünden bir başkasının yardımı gerekmektedir.Ortaokul öğrencisi Takamachi Nanoha adlı bir kız ise telepatik olarak Yuuno'nun yardım çağrsını duyarak yanına gelir. Yuuno'dan Raging Heart isimli bir inci alan Nanoha, böylece Magical Girl Lyrical Nanoha'ya dönüşerek elindeki asasıyla tohumların içindeki düşmanlarla savaşacaktır.Nanoha'nın, Yuuno'nun görevinin tamamlanması için 21 Jewel Seed'i de mühürlemesi gerekmektedir ancak görevlerini engellemeye çalışanlar olacaktır. NOT: Serinin 2. Sezonudur. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu 3n4bL3, Sevder and 4Respect 2 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
adalet102 14 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 YA TACE GRUBU SİZ BİR NUMARASINIZ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LelouchViBritannia 2 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Adamsınız adam Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1406 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Tekbir!!! :D Edit: Bu ortama en iyi gidicek şey :D adamlar yan hesap mı ne :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hikarii023 4 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 süpersiniz saolun :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
omer584 25 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 En azından çevrilmeyen ve yarım kalan seriler hızlıca hallediliyor. Güzel bir şey bu. torotoro and Barış D. Baryshx 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Atalay0z Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Çevirmen olsaydım kesinlikle katılırdım ama genede bu etkinlik kesinlikle harika her hafta böyle olursa tamamlanmamış seri kalmıycak neredeyse :D sürekli takip halindeyiz güveniyoruz :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1757 Posted March 3, 2014 TAÇE Yetkilisi Share Posted March 3, 2014 bölümler gelsin 7. bölümle başlayım ben 7yi aldım :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beelzebub Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Merak ettiğim bişi var acaba bu çeviri etkinliğinde seçilen animeler neye göre seçiliyor ? rasgele mi ? Herneyse :) etkinliği düşünen kişinin aklını seviyim :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler 3n4bL3 585 Posted March 3, 2014 Yöneticiler Share Posted March 3, 2014 Merak ettiğim bişi var acaba bu çeviri etkinliğinde seçilen animeler neye göre seçiliyor ? rasgele mi ? Herneyse :) etkinliği düşünen kişinin aklını seviyim :)Etkinlikte çeviriler sitemizde yarım olan seriler yada çevirilmesi beklenen serilerden oluşmakta. Şuan başlayan etkinliğimiz sitemizde sadece 1. bölümü olan bir seri http://www.turkanime.tv/anime-seri/Mahou-Shoujo-Lyrical-Nanoha-A-s torotoro and muratsev14 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts