KuchikiSama 2 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Selam ben Eda 14 yaşındayım en sevdiğim şeyler abur cuburdur bayılırım olmazsa olmazımdır.Anime izlemeye daha dün başladım. Dün televizyonu karıştırırken Bleach adlı bir anime gördüm ve izlemeye başladım henüz 1 bölüm izlememe rağmen çok ilgimi çekti herzaman japonlara özenmişimdir ve bende izleyebileceğim bir yer araştırırken Türkanimeyi Buldum sonra ise ( Şuan ) Foruma kaydoldum.Bleach tan en sevdiğim karakter ise Kuchiki Rukiadır.Umarım iyi anlaşırızVe bana anime önerebilirmisiniz kısa olsun limit 12 bölümlük olabilir İyi günler. :unsure: Eğer benimle ilgili bir sorunuz olursa bana şuradan ulaşabilirsiniz [email protected] Link to post Share on other sites More sharing options...
KomşununOğlu 134 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Hoşgeldiniz eda hanım :) 12 bölümlük çok, çok güzel anime var hangi türlerden hoşlandığını yazarsan yardımcı olacak çok arkadaş çıkar iyi forumlar :) Genelde çok güzel seriler en az 26 bölümden oluşur :D ne çok, çok demişim :D Link to post Share on other sites More sharing options...
KuchikiSama 2 Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Hoşgeldiniz eda hanım :) 12 bölümlük çok, çok güzel anime var hangi türlerden hoşlandığını yazarsan yardımcı olacak çok arkadaş çıkar iyi forumlar :) Genelde güzel seriler en az 26 bölümden oluşur :) Farketmez şuanlık türlerin anlamlarınıda bilmiyorum ama o.o Link to post Share on other sites More sharing options...
Cazoof 29 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Hoşgeldin. 13 bölümlük Hellsing animesi var vampirin hayatını falan anlatıyo bir sezonu daha var oda 23 bölümlük izlemeye yeni başladım güzele benziyo. Link to post Share on other sites More sharing options...
KuchikiSama 2 Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Hoşgeldin. 13 bölümlük Hellsing animesi var vampirin hayatını falan anlatıyo bir sezonu daha var oda 23 bölümlük izlemeye yeni başladım güzele benziyo.Oh vampir *-* Teşekkür ederim İzliyeceğim Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Hoş geldin :hi-onion-head-emoticon: Benim gibi bir abur cubur seven :cheer3-onion-head-emoticon: 12 bölümlük bir anime sırf komedi istiyorsan Cuticle Tantei Inaba var çok komiktir :good-job-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
quincy 663 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Hoş geldin Eda.K-project,Brave10,Code:breaker bunlar 10 küsür bölüm ve güzel animelerdir. Link to post Share on other sites More sharing options...
KuchikiSama 2 Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Hoş geldin Eda.K-project,Brave10,Code:breakerbunlar 10 küsür bölüm ve güzel animelerdir.Sakin ol şampiyon o.o bakarımHoş geldin :hi-onion-head-emoticon: Benim gibi bir abur cubur seven :cheer3-onion-head-emoticon: 12 bölümlük bir anime sırf komedi istiyorsan Cuticle Tantei Inaba var çok komiktir :good-job-onion-head-emoticon:asdasd Hoşbulduk *-* :3 Seninle çok iyi anlaşıcaz biz Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 471 Posted March 4, 2014 Forum Admin Share Posted March 4, 2014 Hoşgeldin Eda, animede ilk günün olmasına rağmen bu kadar çabuk foruma kaydolman ve animeler hakkında daha çok şey öğrenmeye çalışmandan ötürü seni takdir ediyorum :). İyi forumlar dilerim. Anime öneri ve isteklerinide şu konudan almanı rica edeceğim :); http://forum.turkanime.tv/topic/3583-anime-istek-ve-%C3%B6nerileri/ Link to post Share on other sites More sharing options...
KuchikiSama 2 Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Hoşgeldin Eda, animede ilk günün olmasına rağmen bu kadar çabuk foruma kaydolman ve animeler hakkında daha çok şey öğrenmeye çalışmandan ötürü seni takdir ediyorum :). İyi forumlar dilerim. Anime öneri ve isteklerinide şu konudan almanı rica edeceğim : : :)http://forum.turkanime.tv/topic/3583-anime-istek-ve-%C3%B6nerileri/Önemli Değil ve teşekkür ederim. Siyah- unuttum Erkeklere Kun Bayanlara Chan dı diyimi ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts