animesiyum-dükkan2014 0 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Arkadaşlar elimde bulunan Bleach animesinin posterlerini satmak istiyorum.yakında yeni ürünleride ekleyecegim.umarım begenirsiniz :) ilk 6.müşteriden şanslı bir kişiye süpriz hediyelerim var :D Öncelikle posterlere bakabilirsiniz :) her birisini 10 TL'ye satıyorum (*posta gönderimi dahildir *istenirse istanbul içi elden teslim / istenirse posta yerine kargo ile gönderim +5TL'dir) ödeme yöntemi: paypal ve vakıfbank hesabına havale (bankamatikden ücretsiz yatırılabilir) Posterler 50x17 cmdir Siparişlerinizi web sitemden yada durumumda kayıtlı olan mail adresinden verebilirsiniz.en erken 1 saat, en geç 24 saat içerisinde geri dönüş yapılacaktır. İşte hediyeler: (kazanan 1-2-3 numaralı hediyelerden birini seçebilir.kargo ücreti alınmayacaktır!) 1.Elric kardeşler figürü(anahtarlık olarak kullanılabiliyor): 2.Uchiha kardeşler figürü: 3.Shingeki no kyojin T-shirt(size: M) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sadece okan 446 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 ürünler güzele benziyor almak isterdim bu aralar para harcayamıyorum :D eğer elinde yaza kadar satılan çıkmazsa alabilirim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animesiyum-dükkan2014 0 Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 ürünler güzele benziyor almak isterdim bu aralar para harcayamıyorum :D eğer elinde yaza kadar satılan çıkmazsa alabilirim :Distersen arkadaş listene ekle her zaman ulaşabilirsin :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sadece okan 446 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 sen eklemişsin zaten :D ama iyi yani ben alırım yazın kesin :D bu aralar arkadaşlar ile beraber tatile çıkma planımız var para biriktiyorum yoksa çoktan 2 tane poster siparişi vermiştim :p Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animesiyum-dükkan2014 0 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 nedense başka kimse ilgi göstermedi :mellow: hediyeleri mi begenmediler acaba? <_< :depressed2-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
하나님 39 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 tr.gg kullanmasan .com kullansan reklamlarını yaparak sitenin iyi bir gelir elde edebilirsin tr.gg li uzantılara pek güvenilmiyor Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animesiyum-dükkan2014 0 Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Daha ilk işim. talebe göre düzgün bir sitede acıcam.ama önce biraz gelir elde etmeliyim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sadece okan 446 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 :D piyasada reklamını iyi yapmak önemlidir :D ama yazın dediğim gibi poster alıcam ama biraz daha geniş olabilir mi :D 17cm kısa sanki Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuuko Aika 40 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 poster alıcaktım ama banada küçük geldi elinde başka posterler var mı ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
_phantom_ 65 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Daha yeni gördüm konuyuuuuuuuuuu :admire-onion-head-emoticon: Hep geç kalırım ben zaten hala satılmadı dimi? satılmamış olsun bir dakikaa çok heyecan yaptım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts