*_* 4 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 (edited) Selam minnaaa!! Sonunda kayıt olabildim :admire-onion-head-emoticon: Tanışın kaynaşını görünce direk atladım. Öhöm bendeniz Bursa'dan katılıyorum 97 doğumluyum (Nedense devamını diğer yarışmacı kardeşlerime başarılar diye devam edesim geldi :D )Yaklaşık 6-7 yıldır anime izliyorum lakin baya eskiymiş diye düşünürseniz açıkça söyleyeyim bi pok öğrenip beceremiyorum. İlk 9 yaşındayken Ay Savaşçısı yla Helsing arasında kalıvermiştim. Tabiki Helsing i seçip başladım. Bununla birlikte evde 3. Dünya savaşı da başladı. Daha sonra kenarlarda Naruto nun reklamlarını gördüm. Kim lan bu, diyerek üstüne atladım. Şimdide bu virüsü kardeşime bulaştırıyorum :evil-smile-onion-head-emoticon: Üstelik annemin bütün ikazlarına rağmen! Bunca yıl sonra bile hala baskı yapıyor fakat babam bıraktı. O günü hiç unutmuyorum, babam bi heyecanla mutfağa dalmıştı "Koskoca adam otuz yaşında bizim falanca bile izliyormuş" diye. En sonunda anladı garibim ^_^ Hayalim mangaka olmak. Bi kaç hikayem var öyle ufak tefek. Biliyorum ve hiç çekinmeden söylüyorum rüyalarımda görürüm ancak, eh görüyorumda zaten :dying-onion-head-emoticon: Küçükken ingilizce alt yazılı izlediğim animeleri şimdi bu sitede türkçe altyazılı izliyorum. Meğer mevzu ne kadar da farklıymış :desperate2-onion-head-emoticon: Bütün animelere açığım sevdikleriniz varsa önerebilirsiniz :D :D Edited March 5, 2014 by SiyahBeyaz Ağır argo sözcüğü kaldırılmıştır. Link to post Share on other sites More sharing options...
Skadi 475 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Hoşgeldin, kullandığın argolara biraz daha dikkat edersen daha iyi olabilir.. Link to post Share on other sites More sharing options...
*_* 4 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Hoşgeldin, kullandığın argolara biraz daha dikkat edersen daha iyi olabilir..Hoş bulduk. Tabiki ne demek... Skadi 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
KomşununOğlu 134 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Bursalı ne güldüm ya :D neyse değiştirmen iyi olmuş iyi forumlar :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikkitta 22 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Küçükken ingilizce alt yazılı izlediğim animeleri şimdi bu sitede türkçe altyazılı izliyorum. Meğer mevzu ne kadar da farklıymış : :desperate2-onion-head-emoticon:Tabi ingilizce izleyince hayal gücü ister istemez devreye girdiği için yanlış anlaşılmalar olması doğal :D Türkçe altyazı iyiir iyi ^^ Bu arada Konnichi waa sanada :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1409 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Hoşgeldin bendeniz Link to post Share on other sites More sharing options...
*_* 4 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Bursalı ne güldüm ya :Dneyse değiştirmen iyi olmuş iyi forumlar :D Tabi ingilizce izleyince hayal gücü ister istemez devreye girdiği için yanlış anlaşılmalar olması doğal :D Türkçe altyazı iyiir iyi ^^ Bu arada Konnichi waa sanada :) Hoşgeldin bendeniz Hoşbulduk :D :D Artık hanım hanımcık olmaya karar verdim :unsure: Argo yok. :D :D Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 başlama hikayen baya komik geldi bana :D neyse benim başlamamı sağlayan BÜYÜT ÜSTAT Servet Carey :D neyse eyi forumlar :) Link to post Share on other sites More sharing options...
*_* 4 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 başlama hikayen baya komik geldi bana :D neyse benim başlamamı sağlayan BÜYÜT ÜSTAT Servet Carey :D neyse eyi forumlar :)Sonuçta başladık ya gerisi önemli değil ^^ Sağolun efenim Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Selam Genç ^_^ Hoşgeldin Foruma... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts