getsuga 2 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Katekyo Hitman Reborn hakkındaki düşüncelerinizi burada paylaşabilirsiniz. Gelecek bölümler ve olaylar hakkındaki görüşleriniz spoiler ile paylaşınız. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Katekyo Hitman Reborn un animesinin devam etmesine ne kadar süre kaldı ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uzmaki naruto 9 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 he harbiden ne kadar var Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sakuragi 148 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 İlk başladığımda animeye gerçekten biraz sıkıcı ve basit gelmişti, ama iyi ki devam etmişim diyorum, çünkü gittikçe güzelleşti ve favorilerimin arasına girdi. Animesi bitince mangaya devam etmiştim. Mangası da gayet heyecanlıydı. Özellikle sonlara doğru. Ama artık mangası da geçenlerde bitti <_< Tavsiye eder miyim? İlk bölümlere dayanabilirseniz, izleyin derim yani ;) Bu arada bakalım mangaka Akiro Amano nasıl bir mangayla sahalara dönecek, bekliyoruz :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 İlk 4 bölümü izledim, çok basit geldi. Bir kaç arkadaşım tavsiye etti ama sanırım devam edemeyeceğim. Mπ. D. Πλούτωναλη 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tzu-kun 77 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Sırf Tzu'nun son arzu modu için bile izlenir.Sırf Byakugan için izlenir. İzleyin ayıptır. Ha ama başlarda komedi animesi varmış kafasında o kesin, sonrada aksiyona bağlıyo :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Herkes 20. bölümden sonra canlanıyor anime diyor ama 20 bölüm sabretmek zor o kalitede :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tzu-kun 77 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Evet o biraz doğru :D Ben bölümlerin sıkıcılığını sawada nın bir sonraki donu ne renk olacak düşüncesiyle yendim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sakuragi 148 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Valla 20-30 bölüm sabrederseniz, buna değer olduğunu göreceksiniz, olmadı ilk bölümleri atlaya atlaya da izleyebilirsin, sonrasında olaylar daha iyi ilerleyecek :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tzu-kun 77 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 KHR, facia olarak gördüğüm, çünkü karakterlerini ve gidişatını sürekli olarak tekrarlayıp duran, mükemmelliyetçilik kasmaya çalışırken animeyi yaoi fan service içinde boğan ve takıntılı mangakasının aynı karakteri (bkz: Hibari Kyoya) evirip çevirip tam 4 farklı versiyonunu bize kakalamasıyla ünlü olan anime.Mafya animesi dedik, atladık. Mafyadan başka her şeye benziyordu karakterler. Bi de animenin yarısı kadarı fillervari bölümler ile geçiyor.Gel de kafayı yeme arkadaş.Hadi KHR yi kapadık, sonra Amano Akira Psycho Pass le çıktı bu sezon karşımıza. Şaşırmadık, çünkü Hibari'nin 5. versiyonuyla karşılaştık.Bıkmadınız mı lan bu adamdan?Kısaca; facia.Bu arada hibari fanıyım ben dier 4 karakter hangi animelerde :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts