Ecciel 57 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Yanlış duymadınız, Angel Beats PC'ye geliyor! ^_^ Tabii öyle FPS, RPG tarzı bir oyun beklemeyin; Key'in her eseri gibi, Angel Beats'de bir görsel roman olarak yapılacak. Öncelikle bilmeyenler için açıklayayım. Görsel roman (Visual Novel) tipi oyunlarda hikayenin ana karakterini canlandırırsınız ve hikaye oyun süresince yaptığınız seçimlere göre şekillenir. Kimisinde mini-oyunlar bile bulunur (mesela Little Busters!'daki beyzbol mini-oyunu) Angel Beats'in görsel romanının yapılması söylentileri ilk olarak Jun Maeda tarafından Kasım 2010'da Kyoto Üniversitesi'nde yaptığı bir konuşmada gelcekte Angel Beats'in görsel romanının yapılabileceğini söylemesiyle başladı. Bu söylentiler tam olarak 27 Eylül 2013'te G-Dengeki dergisinin ön kapağında Angel Beats'in görsel romanı hakkında kesin bilgiler ve piyasaya sürülme arihinin verilmesiyle kesinleşti. Angel Beats'in görsel roman serisi 6 adet "beat(ritim)"e bölünecek. Angel Beats -1st beat- adlı ilk görsel roman ilerleyen aylarda çıkacak. Görsel roman serisinde toplam 19 karakter rotası olacak. Angel Beats -1st beat-'de yer alacak karakter rotaları Yui, Matsushita ve Iwasawa. Opening videosu:https://www.youtube.com/watch?v=N-nCErVn15I İşte yayınlanan bir kaç CG: Ü Dwin, Laetitia, Shiba Tatsuya and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Hmm..(sevinçten ne yapacağını bilemedi bu yüzden çayı dikti ağzı yanıyor ) ScReaM 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 çıksın yahu. animede Kanade ile ilişkisi hoş güzeldi de ben Yuri ile bi ilişkisi olsa nasıl olurdu hep merak etmiştim :D oyunu çıkınca indirip kendim deniycem, hayvanlar gibi asılcam Yuri'ye :wub: edit: ya da boşver Yuri'yi falan, Iwasawa'ya da hayvanlar gibi yazabilirim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
0nLin3 390 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Oh oh oh, 19 karakter :D Bir iki ay yeter bana bu :P Zaten pc deki noveller bitmek üzereydi. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Doğa 1 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 çok sevindirici bir haber :D animesi çok değişikti benim için. Aynı duyguyu oyunda da verebilirler mi acaba merak ettim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lacky 85 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Olley be bunu oynamak eğlenceli olacak gibi.Hemen çıksın bekliyorum!Bu arada aranızda güzel bir visual novel bilen var mı?(Clannad dışında):) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Oneylimmm 1 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Güzel olacak gibi duruyo hadi hayırlısı :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Oneylimmm 1 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Olley be bunu oynamak eğlenceli olacak gibi.Hemen çıksın bekliyorum!Bu arada aranızda güzel bir visual novel bilen var mı?(Clannad dışında) :)Anime için diyosan bildiğim yok.Ama anime farketmez sadece visual novel olsun diyosun "The Walking Dead" var mesela :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Şimdi aklımdaki soru. İngilizceye çevirip patch yapmalarınımı bekliyeyim ki uzun sürüyor, yoksa büyük bir ihtimalle full voice olacağından japonca mı oynasam? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Szerencse 2 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 oh iyi iyi :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts