MSempai 61 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Yuri: Kız kıza aşkı ve yoğun ilişkiyi içeren türüdür.Hentai ile birliktede olabilir ( Ama tavsiye etmem). Örnek:Shoujo SectÜyelerimiz:1- free word2- Güvenlik Görevlisi: Talha(-Vampire-)3- Civciv4- Zeynep (:5- Has FC : 아는 페리 어6- Baş Danışman: ertuqrul7- Affetmeyen Ezgi: Ilithyia8- İlklerin Üyesi: Herç9- Sağlı Sollu: kaskas12310- Senpaisinin gülü: Michishi11- Utanmaz arlanmaz: UchihaBlueZ12- Acımasız Yurici: Ghettosan13- BaşBaş: ARE-YOU-SURESitemizde bulunan Yuri Animeleri: 1- Kuttsukiboshi 2- Otenki Onee-san 3- Tenshi no Drop 4- Sono Hanabira ni Kuchizuke wo: Reo x Mai Diaries 5- Sono Hanabira ni Kuchizuke wo: Anata to Koibito Tsunagi 6- Yuri Seijin Naoko-sanResimler: Strix. and Centılboy 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 ilk gelen ben olucam heralde :D efendim birazdan foto atarım bi buralara sahip çıkalım NOT: Neden yuri çevirenler bu kadar az :D yetmiyor çevrilmş yuruler :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Centılboy 182 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Çalışmalarınızı dört gözle bekliyorum... :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 FC hayırlı olsun. Kısa zamanda üyelerle dolsun FC. :lol:Henüz açmadığım Yaoi FC için ilham aldım. :wub:Bir gün tekrar FC rakibi olarak karşılaşiciz. :cool-onion-head-emoticon: ♠Misaki♠ and Nikkitta 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MSempai 61 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 ilk gelen ben olucam heralde :D efendim birazdan foto atarım bi buralara sahip çıkalım NOT: Neden yuri çevirenler bu kadar az :D yetmiyor çevrilmş yuruler :DHocam düzgün bulsam ben de çeviririm de hentaiye kayınca olmuyor :D Çalışmalarınızı dört gözle bekliyorum... :DBen de yardımlarını bekliyorum Talha :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Centılboy 182 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Tabii ki :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MSempai 61 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 FC hayırlı olsun. Kısa zamanda üyelerle dolsun FC. :lol:Henüz açmadığım Yaoi FC için ilham aldım. :wub:Bir gün tekrar FC rakibi olarak karşılaşiciz. :cool-onion-head-emoticon:Aman acma :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 9, 2014 Forum Admin Share Posted March 9, 2014 FC hayırlı olsun. Kısa zamanda üyelerle dolsun FC. :lol:Henüz açmadığım Yaoi FC için ilham aldım. :wub:Bir gün tekrar FC rakibi olarak karşılaşiciz. :cool-onion-head-emoticon:bir ara vardı sanki forumda :blink: ben mi yanlış hatırlıyorum :ph34r: Aman acma :Dsiz açarken iyi biz açınca kötü demi <_< Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MSempai 61 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 bir ara vardı sanki forumda :blink: ben mi yanlış hatırlıyorum :ph34r: siz açarken iyi biz açınca kötü demi <_<Evet kızlar hoş oluyor ama :D ore wa mangaka ni naritay 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Aman acma :DForumun geri kalanını da düşünmek lazım. :Dbir ara vardı sanki forumda :blink: ben mi yanlış hatırlıyorum :ph34r: siz açarken iyi biz açınca kötü demi <_<O çok geneldi. Anime türlerinden de genel. :mellow: Tür olarak da açılması iyi olur bence. :DAhh ah açmayı düşündüğüm 1-2 konu var ama sınavlarım var bu hafta. :wacko: Anca Salı günü açabilirim FC. Rakibimi çok iyi tanıdığımı göstermek adına anime önereyim. :D Monogatari Series: Second Season' un ilk bölümleri Yurimsi eiiiyy. :wacko: Evet kızlar hoş oluyor ama :D Bize göre de erkekler hoş. B) Gerçi ben daha çok yakışıklı çizilmeleriyle ilgileniyorum o ayrı. :mellow: Centılboy 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts