Songena 530 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 En sevdiğim animenin konusuyla foruma merhaba. :lol: Yorozuya- OtakuTürk çeviri grubuna mangayı keyifle okumamızı sağladığı için teşekkürler. :lol: http://yorozuya-otakuturk.blogspot.com.tr/Konunun amacı manga bölümlerini tartışmak, (Tiye almak da var. :evil-smile-onion-head-emoticon: )manga 411. bölümden itibaren çevriliyor. Gönlümden geçen mangaya tekrar başlayıp her bölümünü yorumlamak. :ph34r: Herkesin düşüncelerini bekliyorum. :lol: Cold Dewil 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Şimdiden hayırlı olsun :DAnimenin bitmesiyle birlikde ağlaşır,yeni bölüm gelmesi için birlikde anime duası ederik :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 (edited) Şimdiden hayırlı olsun :DAnimenin bitmesiyle birlikde ağlaşır,yeni bölüm gelmesi için birlikde anime duası ederik :P Şaka yaptılar yine. :( O movienin son çalışmaları olduğuna inanmıyorum ben. :ph34r: Edited March 9, 2014 by Civciv Zura 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Şaka yaptılar yine. :( O movienin son çalışmaları olduğuna inanmıyorum ben. :ph34r:Geri dönüşleri muhteşem olur umarım :ph34r: Hani bir sahnede oraya kadar ki bölümlerin karelerinde " Simimasennn" demişlerdi ya hatta koca jirocho bile simimasen demişdi :D İşde onlarıda anca o kadar özür kurtarır :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 Geri dönüşleri muhteşem olur umarım :ph34r: Hani bir sahnede oraya kadar ki bölümlerin karelerinde " Simimasennn" demişlerdi ya hatta koca jirocho bile simimasen demişdi :D İşde onlarıda anca o kadar özür kurtarır :D Mangadaki geri dönüşleri bu. :D http://www.mediafire.com/download/80mh3d6ha7za1it/411_TR.rarCivciv, Songena, Songena2, Kushina ve Songena3(Ay bu hayali karakterim benim. Deli olur kendisi. Bunu saymayabiliriz. :ph34r: )' ün katıldığı bir oylamayla manga tartışmayı 411. bölümle başlatıyorum. :mellow: Anime bölümleri kesit gibi gözümden geçtiği için pek okuyamamıştım. :D Bir de seslendirmelerini kendim yaptım. (İçimden) :ph34r:Gintoki'yi seslendirirken çok güldüm. :D Aklıma hep bağırışı geldiği için bölüme dikkatimi vermedim. asfdasdf Karpuz yemeyi eğlenceli yapan sevdiklerinle yemen Gintoki. Yeme bizi "Çekirdeklerini katlanarak yemek. Zorlukları eğlenceli yapar." diye. :D Final bölümündeki "Elindekileri sevdiklerinle paylaş." mesajını vermişler yine. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 411 i indirdim şuan yarın salim kafayla güncele kadar okuyup yorumumu düzenlicim :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 411 i indirdim şuan yarın salim kafayla güncele kadar okuyup yorumumu düzenlicim :P Bekliyorum. :D Sen de olmasan her hafta kendimle konuşup konunun turşusunu kurardım. :ph34r: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Raion 67 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 ah ah çok özledim animesini eski bölümleri izler dururum mangası nedense beni pek sarmıyo :depressed1-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts