Jump to content

Gintama Manga Tartışma

Songena

Recommended Posts

En sevdiğim animenin konusuyla foruma merhaba.  :lol:

Yorozuya- OtakuTürk çeviri grubuna mangayı keyifle okumamızı sağladığı için teşekkürler.  :lol: 

http://yorozuya-otakuturk.blogspot.com.tr/

Konunun amacı manga bölümlerini tartışmak, (Tiye almak da var. :evil-smile-onion-head-emoticon: )

manga 411. bölümden itibaren çevriliyor. Gönlümden geçen mangaya tekrar başlayıp her bölümünü yorumlamak.  :ph34r:  Herkesin düşüncelerini bekliyorum.  :lol: 

Şimdiden hayırlı olsun :D

Animenin bitmesiyle birlikde ağlaşır,yeni bölüm gelmesi için birlikde anime duası ederik :P

Şaka yaptılar yine. :( O movienin son çalışmaları olduğuna inanmıyorum ben.  :ph34r:

Edited by Civciv

Şaka yaptılar yine. :( O movienin son çalışmaları olduğuna inanmıyorum ben.  :ph34r:

Geri dönüşleri muhteşem olur umarım :ph34r:

Hani bir sahnede oraya kadar ki bölümlerin karelerinde " Simimasennn" demişlerdi ya hatta koca jirocho bile simimasen demişdi :D İşde onlarıda anca o kadar özür kurtarır :D

Geri dönüşleri muhteşem olur umarım :ph34r:

Hani bir sahnede oraya kadar ki bölümlerin karelerinde " Simimasennn" demişlerdi ya hatta koca jirocho bile simimasen demişdi :D İşde onlarıda anca o kadar özür kurtarır :D

Mangadaki geri dönüşleri bu. :D 

http://www.mediafire.com/download/80mh3d6ha7za1it/411_TR.rar

Civciv, Songena, Songena2, Kushina ve Songena3(Ay bu hayali karakterim benim. Deli olur kendisi. Bunu saymayabiliriz. :ph34r:  )' ün katıldığı bir oylamayla manga tartışmayı 411. bölümle başlatıyorum.  :mellow:

Anime bölümleri kesit gibi gözümden geçtiği için pek okuyamamıştım. :D Bir de seslendirmelerini kendim yaptım. (İçimden)  :ph34r:Gintoki'yi seslendirirken çok güldüm. :D Aklıma hep bağırışı geldiği için bölüme dikkatimi vermedim. asfdasdf  

Karpuz yemeyi eğlenceli yapan sevdiklerinle yemen Gintoki. Yeme bizi "Çekirdeklerini katlanarak yemek. Zorlukları eğlenceli yapar." diye. :D Final bölümündeki "Elindekileri sevdiklerinle paylaş." mesajını vermişler yine. :D