Jump to content

Naruto 667


bLacqRoot

Önerilen İletiler

Gai 8. kapıyı , Sasukede Rinneganı açıcak  güzel bölümdü fakat fazla hareket göremedik.Benim merak ettiğim orochimaru tayfası ne yapacak ? 1. ve 2.'ye ne olacak madara onları tokatladı bıraktı :D

 

 

 

Naruto'yu sevmesemde çok güçsüz kaldı.

 

 

Benim 3 Teorim var.

 

Belli olaylar olucak gai ölücek minato filan kakashi savaşıcak en sonunda 

 

ya sasuke rinneganın gücünü kullanıp narutoyla beraber madarayı yenecek daha çok sasuke etkili olucak tahminim

 

 

yada herkez yenilicek madara 2.rinneganı alıcak fakat Sasuke konuşarak onu ikna edicek.(1.Hokage ''Onu sadece sen durdurabilirsin,bana onu anımsatıyorsun madaranın kardeşini.'' demişti.)

 

Son teorim ise naruto bütün chakrasını sasukeye vericek ve sasuke zorla gedo mazo'yu madaranın içinden çıkartıp yha kendine mühirlicek yada serbest bırakıcam.Sasuke itachi sayesinde artık azimli ve daha iyi bir karakter olmuştu zaten.Sonra naruto hokage sasuke en güçlü shinobi ve kagelerin lideri (tabi bu benim olmasını istediğim son :D)

 

Sizin teorileride alalım beyler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kishimoto`nun ne yapıcağı belli olmaz :D Bence bu sefer konuşarak ikna etmek zor.Hatırlarsan kardeşini anımsatıyorsun dediğinde sasuke yanına gittiğinde madara sasukeyi yaralamıştı :D Madara`nın nasıl yenileceğini kestiremiyorum ama bence naruto ve sasuke işbirliğinden bir şeyler olursa olur ama naruto daha etkili olur büyük ihtimalle.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

olursa ya sasuke + naruto yenecek yada naruto power up alıp yenecek.

 

olursa ya

naruto bijuu alacak 2-3 tane. sasuke de rinnegan+susano ile girişecekler. 

veya

sasuke madara ile kapışaca rinnegan ile. sasuke ölümcül darbe alacak. rinnegan narutoya verecek. narutoda belki rikudou olabilir.

 

kishimoto madarayı sasukeye yendirmez. bu olay sonunda ya naruto ya da sasuke ölebilir. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

az çok bende katılıyom bence ya sasuke narutoyu destekler naruto madarayı yener  ya da naruto sasukeyi destekler sasuke madarayı yener kesinlikle tek başlarına başarabilceklerini düşünmüyom ikisinden biri kendini feda etcek bence ama narutonun baş rol olmasından dolayı sasuke feda edilir diye düşünüyorum ( tabi gönlüm sasukeden yana ama  :wub: ) iş sasuke ve narutoda bitiyo kısaca  -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çağu yorum haklı olarak sasuke - naruto beraber bitirecek  bencede öyle olucak büyük bir ihtimalle fakat  obitodaki rinneganın kime gideceğini çok merak ediyorum.

 

 

Sonra rinneganı alan sasuke bu diriltme jutsunu kullanıp bütün uchihaları geri getirebilir mi ?Bee ve kageler ne zamandır gösterilmiyor onlar ne alemde ? Spiral zetsu kim ?Bir sürü soru var aklımda :D

 

 

Ama Narutonun rikoudo olcağını sanmıyorum çünkü rikouda senin olabilmesi için rinnegan lazım obitodaki rinneganı narutoya veripde karakterin tipini kaydırmazlar.Sasuke verse narutoya rinneganın karakter olarak gidiceğini sanmıyorum çünkü sonradan aldığı için (uchiha olmadğı için) diğer tekniklerini sage modu filan ondaki göz değişimi gösterilmez sonra rinneganı aldıktan sonra rikouda olsa bile beyaz saç narutoyo yakışmaz.He bütün nijular chakra vermişti narutoyo obito diğer eksikleri verirse ki büyük ihtimal öyle olucak özel bir güç daha açıcak fakat sasuke'ye denk olabilmesi için böyle bir şey lazım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.