stingbull 20 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Luffy bildiğiniz üzere kolezyum da kapışmalar başlıyor ve ordan kazanılacak meyvede abisinin gerçi bölümün birinde söyledi "ben şeytan meyvesi yedim yiyemem" diye. ama acaba diye insan düşünüyor insan. YER Mİ? ki bu ölüme neden olucak mı bilinmiyor herkes öyle biliyor ikinciyi yiyen ölür diye. daha önce yiyipte ölen biriyle ilgili bir şey duymadım. siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterdim. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 yanlışlıkla yerse ölüceğinden yemez Oda şimdiye kadar kendisiyle çelişmedi one piece in farkı bu ve kenboshi hakisi var luffynin yanlışlıkla yeme diye birşey olmaz buyüzden Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Adige 107 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Luffy meyveyi yemez. Ben başka birinin yemesini istiyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MetroFM 58 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 1. ihtimal en yüksek dalgınlığına gelir yada gaza geliy yer ama bence bu oran az çünkü ölmek istemez ama bellide olmaz :D2. ihtimal zoro yer eteş kılıçlı zoro olur ve herzamanki gibi denize düşüşlerinden birinde ölür3. sanji yer ateş sanji olur gemi alev alarak yanar4. nami yer tayfaya sinirlendiğinde hepsini ateşler (yakar , kızartır, ızgara yapar)benim düşüncelerim en olumsuzları oldu ama gülmedik düyemezsiniz.5. ihtimal zoro siyah kılıcına ateşmeyvesi yedirir bu baya iyi bir ihtimal ama :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 peki siyah kılıçdan nasıl ateş fırlatcak?kılıç sallanınca ateş çıkıyorsa ace i sallayıncada ateş çıkarmıydı, yada wb savaşda kizaruyu yakalayıp sallayarak etrafa lazer yollayabilirmiydipeki zoro kılıç dövüşündeyken gelen darbeyi kılıcıyla karşılasa logia özelliğinden darbeyi içinden geçirip zoroya iletmezmi.Logia türleri güçlerini iradeleriyle kullanıyor.Kendi iradesi olmadan güçler kullanılmaz.Kılıcın kendi iradeside yok hadi bunları geçtim zoan türünden başka meyve yiyen cansız varlık görünmedi. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Xraintos 4 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Meyveyi luffy yerse zaten anime bitmiş sayılır dünyanın en güçlüsü olur çok rahat.. Yalnız RedHawk dahada açıklanmadı bir bakalım ne çıkıcak :SZoro yesin ya :D Spoilercilar doldurmasın ! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MetroFM 58 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 peki siyah kılıçdan nasıl ateş fırlatcak?kılıç sallanınca ateş çıkıyorsa ace i sallayıncada ateş çıkarmıydı, yada wb savaşda kizaruyu yakalayıp sallayarak etrafa lazer yollayabilirmiydipeki zoro kılıç dövüşündeyken gelen darbeyi kılıcıyla karşılasa logia özelliğinden darbeyi içinden geçirip zoroya iletmezmi.Logia türleri güçlerini iradeleriyle kullanıyor.Kendi iradesi olmadan güçler kullanılmaz.Kılıcın kendi iradeside yok hadi bunları geçtim zoan türünden başka meyve yiyen cansız varlık görünmedi. aslında yazdıktan sonra aklıma geldi ama öyle olsa daha komik olurdu :Dyedirirler birine yada sahte çıkar meyve :Dyanlız luffy yerse ölme ihtimalide varbide 636.bölümü izledinizmi2 rakibi birden ortaya çıktı napçak acaba :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 aslında yazdıktan sonra aklıma geldi ama öyle olsa daha komik olurdu :Dyedirirler birine yada sahte çıkar meyve :Dyanlız luffy yerse ölme ihtimalide varbide 636.bölümü izledinizmi2 rakibi birden ortaya çıktı napçak acaba :Dnolcak bilmiyorumda luffy zaten yalan söylemeyi hiç beceremiyordu:Darenada gomu gomu no der her şey ortaya çıkar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 hehe yiyip yiyemeyeceği konusunda itilaflar görüyorum demekki benim gibi düşünenlerde var aranızda bu saf bu meyveyi yer :D gibisinden Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 aslında Luffy lastik çocuk olduğu için yiyebilir belki, suyun içinde kollarını alevlendirmesi(bkz. Red Hawk) falan hep lastik olmasının marifeti olarak görüldü. meyvesi hep çok farklı lanse edildi şu ana kadar Oda tarafından, yani açığa çıkmamış güçleri var gibisinden. ama One Piece evreninde bir kural var, bir kişi birden fazla meyve yiyemez tarzında. tek istisnası da Blackbeard ama o da Yami Yami meyvesinden ötürü. gerçi böyle düşününce Luffy de meyvesinden ötürü yiyebilir gibi hissettim. bilemiyorum, bekleyip görcez :D Zoro veya Sanji'nin yemesini isterdim ama o zaman Luffy'den daha güçlü olurlar, o yüzden yiyceklerini sanmıyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts