Forum Admin Amygirl 2717 Posted March 15, 2014 Forum Admin Share Posted March 15, 2014 Selam arkadaşlar :) Başlıkta da okuduğunuz üzere sizlere gelmiş geçmiş en tatlı animeyi tanıtacağım :) Adı: Hanamaru Youchien Yılı:2010 Türü: Komedi, slice of life Bölüm Sayısı: 12 Senaryo : Yuichirou Oguro Sitedeki tanıtım çok sıradan ve anti ilgi çekici olduğu için kendi cümlelerimle tanıtacağım :D Tsuchida Naozumi kendi sebeplerince??? ( :D ) liseden sonra kreş öğretmeni olmak isteyip de olan sıradan bir gençtir. İşe başladığı sabah yolda küçük Anzu ile karşılaşır ve ilk görüşte Anzu nun dikkatini çekmeyi başarır :D Anzu aslında onun eskiden tanıdığı çok yakın birisinin kızıdır ve Tsuchida'nın kreşteki Kiraz sınıfının öğrencisidir. Hikaye genellikle Anzu'nun ve arkadaşları Koume ve Hiiraginin etrafında döner. İlk görüşte ilgisini çeken Tsuchida ya aşık olan Anzu bizlere aşk konusunda neler öğretecektir? Karakter tanıtımları ile devam edelim: Tsuchida Naozumi Her ne kadar kendisi bir öğretmen olsa da çocuğun önde gideni hatta tipik bir ergen :) Bu yüzden çocuklarla arası çok iyi.. Hatta sınıfındaki çocuklar ona ismi ile sesleniyorlar :) Hareketlerini xxHolic teki Watanuki ye çok benzetiyorum :) Anzu Küçük baş karakterimiz cesur atılımları ile hem bizleri çok güldürüyor hem aşk konusunda çok aptallıklar yapan büyüklere güzel dersler veriyor :) Bu şımarık ve neşeli kız çocuğunu seveceğinizi düşünüyorum :) Koume Her animenin utangaç karakteri olduğu gibi bu animenin de çekingen utangaç karakteri :) Sulugöz ama bir o kadar da tatlı :) İlk bölümde zaten altyazısını küçücük yazmışlar sesi çıkmıyor diye çok güldüm :D Hiiragi Animenin bana göre en sevimli en orijinal karakteri :) Sürekli tatlı ve değişik kostümler giyiyor :) Babası bir gök bilimci ( Ercan böyle kızı olsun istiyor :D ) ve 3-4 yaşlarında olduğu halde yetişkin seviyesinde kitaplar okuyor :) Nanako Yamamoto Güzel mi güzel tatlı mı tatlı olgun mu olgun ancak aşk konusunda oldukça kalın kafalı olan yan sınıf öğretmenimiz :) Öğretmenim böyle olsaydı benden başka bir insan olurdu şahsen :) Cidden hayran kalacağınız bir güzelliği ve tatlılığı var... Gerçi kendisine ve büyük göğüslerine abayı yakmış olan Tsuchida nın açılma sahnelerinde sizi salaklığı fıtık edecek ama olsun :D Not: Anime hakkında ilginç bir bilgi vereyim: Animenin 12 farklı bölümü 12 farklı endingi var :) Son 3 ending gerçekten çok tatlı :) Bu da animeyi izleme sebebim olan video :D https://www.facebook.com/photo.php?v=605506599524686&set=vb.127128270695857&type=3&theater Son söz: Anime küçük sevimli tatlı çocuk görmek isteyenler için biçilmiş kaftan :) Çok sevecek ve güleceksiniz. İzlemek isteyenlere iyi seyirler.. Bu da animenin linki: http://www.turkanime.tv/anime-detay/Hanamaru-Youchien Songena, Centılboy, ayanatsume and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Kızım olursa Hiiragi koyacam göbek adını :D Ellerine sağlık güzel tanıtım olmuş ^_^ Emeğinede teşekkürler :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Çevirmen çok yaratıcıymış. :D Koume'nin halini anlıyorum. :unsure: Animeyi çok merak ettim. :wub: Tanıtım için teşekkürler. :lol: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Dicek fazla birşey yok gerçekten çok tatlılar :wub: Eline sağlık :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lithu 4 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 izleme listeme aldım çok tatlılar özellikle de anzu :wub: :lol: :wub: :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Centılboy 182 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Ellerine sağlık çok iyi tanıtmışsın... :good-job-onion-head-emoticon: Not alıyorum bunu mutlaka izleyeceğim... :falling-asleep-onion-head-emoti Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 aynı videoyu izleyip animeyi ben de çok merak etmiştim ama izliycek zaman bulamamıştım Amy, eline sağlık ilaç gibi geldi bu tanıtım :D daha önce de bunun gibi çizimleri olan serileri izlemeyi denemiştim ama sevmemiştim pek, bundan ümitliyim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts