Yumchi 3 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Merhaba ben Damla :ahaaah-onion-head-emoticon: Anime izlemeye geçen yıl başladım yani bu konuda çok yeniyimdir *-* Aslında bu yıl başladım desem daha doğru olur geçen yıl tanıştım animeyle ama bu yıl daha fazla izlemeye başladım.En en en sevdiğim bir anime yok yeni olduğum için çok fazla anime bitirmedim izlediğim animelerden de sevip sevmediğim sürekli değişiyor.... Tür olarak dram,romantik,komedi,gizem ve bazen macera tercih ederim.Önerileriniz varsa söylemekten çekinmeyin eheh :embarrassed3-onion-head-emoticoUmarım forum bağımlılık yapmaz XD İyi anlaşalım ! :cheer3-onion-head-emoticon: The Benefit and ecem_yuki 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hoş geldin :hi-onion-head-emoticon: Psycho pass izle ;) Link to post Share on other sites More sharing options...
Haruka 183 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hos geldin Damla. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Cazoof 29 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hoşgeldin iyi forumlar :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hoş geldin. Merve geldi sandım biran. :D Neden öyle sandığımı ben de bilmiyorum. . :ph34r: Forum bağmlılık yapsada geçer kısa zamanda. :mellow:İyi eğlenceler forumda. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
KomşununOğlu 134 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hoşgeldin damla sanırım forumda karşılaşabileceğimiz tek konu burası zevklerimiz çok zıt gibi geldi bana :D iyi forumlar :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Skadi 475 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hoşgeldin.. Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted March 15, 2014 Forum Admin Share Posted March 15, 2014 Hoş geldin Damla :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Yumchi 3 Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 Hoş geldin :hi-onion-head-emoticon: Psycho pass izle ;)Hoş buldum ^-^ Psycho Pass görmüştüm sanki ama sonraya bırakmıştım yinede birinci bölümüne bakmaktan bir zarar gelmez *-* teşekkür ederrim :crying2-onion-head-emoticon: Hos geldin Damla. :D Hoş bulduum :bye2-onion-head-emoticon:Hoşgeldin iyi forumlar :D Hoş buldum teşekkürler :bye2-onion-head-emoticon: Hoş geldin. Merve geldi sandım biran. :D Neden öyle sandığımı ben de bilmiyorum. . :ph34r: Forum bağmlılık yapsada geçer kısa zamanda. :mellow:İyi eğlenceler forumda. :D Hoş buldumm ^-^ Malesef öyle oluyor genelde... TT Hoşgeldin damla sanırım forumda karşılaşabileceğimiz tek konu burası zevklerimiz çok zıt gibi geldi bana :D iyi forumlar :)Hoş buldum teşekkür ederim ^-^ uh... o zaman seninle tanışmak güzeldi :crying1-onion-head-emoticon: :hell-yes-onion-head-emoticon: Hoşgeldin.. Hoş buldum ^-^Hoş geldin Damla :)Hoş buldum ^-^ ^o^ Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hoş buldum ^-^ Psycho Pass görmüştüm sanki ama sonraya bırakmıştım yinede birinci bölümüne bakmaktan bir zarar gelmez *-* teşekkür ederrim :crying2-onion-head-emoticon:Uyarı birinci bölümden bağımlılık yapar :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts