Jump to content

Durarara!! Yeni Sezon Açıklandı.


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Durarara!! yeni sezon duyurusu nihayet yapıldı.

9A0IJ2r.jpg

Durarara!! hayranlarını sevindirecek haber nihayet geldi. Dengeki Game Festival 2014′te yapılan duyuruya göre Durarara!! için yeni bir anime serisinin hazırlık safhasında olduğu doğrulandı. Buna göre yeni seri ilk sezonun iki yıl sonrasındaki olayları anlatan, Narita Ryohgo’nun 10 Nisan 2014′te yayınlanacak olan Durarara!! SH isimli light novelından uyarlanacak.

2BT9h8C.jpg

Henüz yayın tarihi belli olmayan yeni sezonda eski oyuncu kadrosu ve yapım ekibi değişmezken, Brains Base ile yollarını ayıran ekibin Studio Shuka ile anlaştığı duyuruldu. Öte yandan böylesine büyük bir projede, hakkında pek fazla şey bilinmeyen Studio Shuka’nın nasıl bir iş çıkaracağı ise merak konusu. Tüm bu sevindirici haberin üstüne “They are coming back to Ikebukuro!” sloganıyla bir de teaser yayınlandı.

http://www.youtube.com/watch?v=EQbyd9pR6mA

İşte festivalde serinin 10.yıl kutlamalarında çılgın ekibimizin Ikebukuro’ya dönüşü ve hayranların bu yeni duyuruyu heyecanla izlediği an…

A0eZBNR.jpg

Akihabara’da gerçekleştirilen festivalde ise Izaya ve Shizuo ikilisinin DARS çikolatalarından yapılma görsel bir duvar resmi sergilendi.

x3NgQLe.jpg

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Durarara!! yeni sezon duyurusu nihayet yapıldı. Durarara!! hayranlarını sevindirecek haber nihayet geldi. Dengeki Game Festival 2014′te yapılan duyuruya göre Durarara!! için yeni bir anime serisini

şu kızın kafasını bulsunlar başka bişey istemiyorum :D yahu Celty resmen "Akciğer yeterli." teriminin anime karşılığı oldu benim gözümde.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.