Jump to content

Nisan 2014 Animeleri Tanıtımı


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Buradan TAÇE'ye ve fansub liderlerine sesleniyorum: Kim hangi animeyi çevirecek önceden karar verilsin sonra bir animeyi 3-4 fansub çevirip kim önce yükleyecek yarışına girilmesin.

 

İmkansızı istemek tabiri şuan gerçekleşti... Sanmıyorum böyle bir şey olacağını ne yazık ki gene aynı şeyler olacak ama 2 tarafta haklı olunca diyecek bir şey bulamıyor insan :S 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Nisan 2014 Animeleri Tanıtım Yazısı   Fairy Tail (2014) Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera, Shounen Tarih: 01.04.2014 Stüdyo: A-1 Pictures Format: TV Serisi     Selector Infected WIXOS

Yare Yare Beklenen Gün Geldi Heyecanla Beklenen Animeler Sonunda Boy Gösterecek :) İlk Kez Gördüğüm Animelerde Var Çok Hoşlar Listemi Hazırlayayım Şimdiden :D :)    Teşerkkürler Hokage_Minato :)

Natsu'nun sesini özlemişim be  :embarrassed4-onion-head-emotico Manga'dan okuduklarım şimdi anime olarak izleyeceğim yaa  :happy-onion-head-emoticon:  :bye2-onion-head-emoticon: (Çok mutluyum ya  :wub

Posted Images

Buradan TAÇE'ye ve fansub liderlerine sesleniyorum: Kim hangi animeyi çevirecek önceden karar verilsin sonra bir animeyi 3-4 fansub çevirip kim önce yükleyecek yarışına girilmesin.

Çevirmenin zevkine kalmış derim ne isterse onu çevirir :) ama elimden geleni yapacağım tabikide  en azından alınmayan serilere yönlendirerek

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ömer bizim çevirmeniz ama burada belirttiği kendi düşüncesi yanlış anlaşılmasın.  Her fansubun kendine göre seçimi değer verdiği türler çevirenlerinin durumu vs her türlü farklı düşünce yapısı ve işleyişi var bu yüzden gidipte serileri bölüşün demek fansublara yarasız ve saçma olur ayrıca serbest çevirenler olsun , fansub grupları olsun sürü ile ortalıkta çeviri kaynağı mevcut bu çeviri kaynaklarının kalitesini belirleyecek yegane şey rekabettir elbetteki (hızlı çeviri vs değil) herkes serisini kendine göre seçer kendine göre ayarlar izliyicilerde kendisine uyanı kalitesini zamanını vs artık neyini beğeniyorsa ona göre izler bence şunu al şunu alma demek saçmalık olur böle durumlarda.

 

Asıl denilecek şey inşallah her çıkan anime kaliteli bir şekilde sunulur , sahiplenilmeyen anime kalmaz ve güzel bir şekilde sunulmayan anime olmaz böylelikle kaliteli bir sezon geçirmiş oluruz Türkiye adına benim bütün temennim ve dileğim bu.

Fatality Fansub olarakda görüşümüz bu yönde inşallah herkes adına güzel bir sezon geçiririz.

 

Fatality Fansub Mantus.
 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oha fairy tail'i izlerken heycandan geberiyodum, kalbim yerinden çıkıyodu az kalsın :D Merakla ve heycanla bekliyorummmmm, çok özledim ya.
Blade and Soul'un oyununu bekliyodum ki hala bekliyorum animesini yapmışlar ya :D bu yüzden bekletiyolardı demekki :P

4-5 tane daha gözüme kestirdiğim anime var, siteye gelsinler de hemen listeme alayım ve bölümleri tamamlanınca izlerim artık. Sanırım bi fairy tail'i güncel olarak takip etmek istiyorum :) 

Bilgi ve paylaşım için teşekkürler :)

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yeni seriler iyiymiş :, Inugami-san to Nekoyama-san'ın animesinin çıkmasına şaşırttım uzun bir seri olmaz diye tahmin ediyorum biraz mangasına bakmıştım... Animesinide kesin izleyeceğim ve Akuma No Riddle'a da bakmayı planlıyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 9 ay sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.