Jump to content

Nisan 2014 Animeleri Tanıtımı


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Nisan 2014 Animeleri Tanıtım Yazısı   Fairy Tail (2014) Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera, Shounen Tarih: 01.04.2014 Stüdyo: A-1 Pictures Format: TV Serisi     Selector Infected WIXOS

Yare Yare Beklenen Gün Geldi Heyecanla Beklenen Animeler Sonunda Boy Gösterecek :) İlk Kez Gördüğüm Animelerde Var Çok Hoşlar Listemi Hazırlayayım Şimdiden :D :)    Teşerkkürler Hokage_Minato :)

Natsu'nun sesini özlemişim be  :embarrassed4-onion-head-emotico Manga'dan okuduklarım şimdi anime olarak izleyeceğim yaa  :happy-onion-head-emoticon:  :bye2-onion-head-emoticon: (Çok mutluyum ya  :wub

Posted Images

Mekakucity Actors için, serinin o kadar da popüler olmayan karakterlerinden biri olan Hibiya'nın tanıtım videosu yerine, ilk çıkan tanıtım videosu olan Ene'nin videosunu koymanızı rica etsem? Şimdi atıyorum videoyu buraya.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6rAhxtclN9Y

( Not: Video yarıda kesilmiyor, kızın kişiliği böyle olduğundan süre yetmiyor :D )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sevdiğim bölümler geldikçe Fairy Tail’i izlerim. Selector Infected WIXOSS’a ilk bölüme göre karar veririm. Akuma no Riddle, Gokukoku no Brynhildr, Isshuukan Friends, Black Bullet, Hitsugi no Chaika, Escha & Logy no Atelier, Mekaku City Actors şimdiden listemde. Tabii ki Haikyuu da!!

Soredemo Sekai wa Utsukushii ve Kamigami no Asobi’ye bir şans vereceğim eminim izlerim ama deliririm o yüzden belli olmaz. No Game No Life’ta çok fazla ecchi olmazsa izlerim diye düşünüyorum. Gereksiz derecede insanların gözüne soka soka verilen ecchi’den hoşlanmıyorum.

Bu arada bu yıl Neet akımı var gibi...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.