Skadi 475 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Sword Art Online 2 ne zaman geliyormuş? İkinci sezon haberiyle hayranlarını bir hayli sevindiren serinin yayımlanma tarihi 2014 Dengeki Oyun Festivali’ndeki Sword Art Online panelinde duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre Phantom Bullet temasıyla karşımıza çıkacak Sword Art Online II, Temmuz 2014′te ekranlarda yerini alıyor. Duyurunun yapıldığı etkinlikte yayımlanan yeni görsel. Serinin yönetmen koltuğunda ilk sezonun da yönetmenliğini de yapan Tomohiko Ito oturuyor. Karakter tasarımları ise yine ilk sezonda serinin orijinal karakter tasarımlarına el atmış Shingo Adachi’ye ait. Sword Art Online II, Reki Kawara’ya ait orijinal roman serisinin beşinci ve altıncı cildinde yer alan Gun Gale Online bölümünü kapsıyor. Animede ana karakter Kirito’yu yine ilk sezondaki seiyuusu Yoshitsugu Matsuoka’dan seslendiriyorken, Miyuki Sawashiro Sword Art Online: Infinity Moment PSP oyununda ses verdiği Sinon karakterine animede de eşlik ediyor. KAYNAK : AnimeFantastica Cazoof, Hokage_Minato and MetroFM 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Quriel 3 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Bilgilendirme için teşekkürler.Bir an önce Temmuz'un gelmesini bekleyeceğim. ^^, Link to post Share on other sites More sharing options...
MetroFM 58 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Daha çok var bi zaman lar Mayıs felan diyolardıBilgilendirme için sağol bende merak ediyodum çıkmıycakmı diye :DYine ertelemezler demi tarihi :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Haha ben demiştim 1 hafta önce :) temmuzda gelecek diye... Bu arada çeviriyi çeviri ekipleri zaten yapar da temmuz ayında çıkacağından Crunchyroll hesabımı aktive edip yayınlandıktan 2 saat sonra alt yazısını siteye koyma gibi bir planım var. :) Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 artık beklicez temmuza kadar Link to post Share on other sites More sharing options...
serkania 1 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Temmuza kadar beklenir mi :/ olsun geç olsun ama olsun bilgilendirme için teşekkürler :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Aisaka-san 2 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Bilgilendirme için teşekkürler 2. sezonu gelmez diye düşünüyordum *-* Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts