Jump to content

Sword Art Online 2 Ne Zaman?


Skadi

Önerilen İletiler

Sword Art Online 2 ne zaman geliyormuş?

 

 

 

NZrt40x.jpg

 

 

İkinci sezon haberiyle hayranlarını bir hayli sevindiren serinin yayımlanma tarihi 2014 Dengeki Oyun Festivali’ndeki Sword Art Online panelinde duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre Phantom Bullet temasıyla karşımıza çıkacak Sword Art Online II, Temmuz 2014′te ekranlarda yerini alıyor.

6bNByu0.jpg

Duyurunun yapıldığı etkinlikte yayımlanan yeni görsel.

Serinin yönetmen koltuğunda ilk sezonun da yönetmenliğini de yapan Tomohiko Ito oturuyor. Karakter tasarımları ise yine ilk sezonda serinin orijinal karakter tasarımlarına el atmış Shingo Adachi’ye ait.

 

 

Sword Art Online II, Reki Kawara’ya ait orijinal roman serisinin beşinci ve altıncı cildinde yer alan Gun Gale Online bölümünü kapsıyor. Animede  ana karakter Kirito’yu yine ilk sezondaki seiyuusu Yoshitsugu Matsuoka’dan seslendiriyorken, Miyuki Sawashiro Sword Art Online: Infinity Moment PSP oyununda ses verdiği Sinon karakterine

animede de eşlik ediyor.

5lM4GmL.jpg

 

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haha ben demiştim 1 hafta önce :) temmuzda gelecek diye...

Bu arada çeviriyi çeviri ekipleri zaten yapar da temmuz ayında çıkacağından Crunchyroll hesabımı aktive edip yayınlandıktan 2 saat sonra alt yazısını siteye koyma gibi bir planım var. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.