Guest Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Sui Ishida’ nın korku mangası Tokyo Ghoul’un anime uyarlaması 2014 yazında ekranlara geliyor. Tokyo’da Ghoullar (Hortlaklar) tarafından işlendiği sanılan cinayetlerin ortaya çıkmasıyla başlayan hikayemiz iki üniversiteli arkadaş Kaneki ve Hide’nin olaylara dahil olmasıyla genişliyor. Ghoulların normalde nasıl göründüklerinin bilinmemesi de hikayeyi daha da ilginçleştiriyor. Tokyo Ghoul Posteri; Tokyo Ghoul Ön Gösterim Videosu; Kaynak: Anitoryum Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Korku sevmem tırsarım rüyama girer ama izlesemmi :D korku animesi nasıl olur açıkçası merak ediyorum ve iyi birşey gibi sanırsam bu serinin çok reklamı yapıldı geliyor...gelicekt...geldi ama tam değil...birazdan burda olur...gelicekti uçak rötar yaptı...ama gelicek... Link to post Share on other sites More sharing options...
LelouchViBritannia 2 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Korku animeleri zevkli oluyo ama anime olunca korkmuyom ben pek... Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 korku animeleri iyidir ben her türlü izlerim... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts