Jump to content

Merhaba! Yardım lzm :)


Pamagik

Önerilen İletiler

Arkadaşlar diskinizde ilginç anime manga ya da kawaii ile ilgili ilginç resim video ya da pdf kıtapları varsa lütfen bana büyük bir arşiv kurumaya yardım ediniz! Altında birkaç albümüm. Gelecek hafta birkaç video da ekleyecem. Sizde yeni animeler varsa aynı albüm oluşturup burda paylaşın. Bence kutucuğum arşiv yapmak için en iyi bir yer!

http://kutucugum.com/TurkAnime

^^^^^^^^^^^
Birkaç albümüm

XoXo

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Belki arşiv yanlış bir kelime. Bence resim çizmeyı sevenler için en güzel resimler tek bir yerde tutabilmek için. Ya da diskimizdeki manga resimleri ya da animeleri başkalarla paylaşmak için.
Biz de en  yeni animeleri ekleyip paylaşabiliriz.
 

Bence güzel bir şey!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arşiv güzeldir ya bende de 100-200 gb anime ve wallpaper koleksiyonu vardi da sagolsunlar (bkz. Hepimiz yeni bir oyun mu baslasak) format atmak zorunda kaldim.

Bilgisayara geçiyim bende bir seyler paylasirim.;)

Bu arada forumda bir kac kisi kendi arsivini paylasmisti oraya da bakilabilir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel yaa! Onları yükleyip paylaş abi. Ben normalde dosyam kaybolmadan korkarım bundan onları emailya da pendrivelere yüklüyordum.

Mediafire 4shared ya da bu kutucugum da iyi bunu yapmak için. Ben tek büyük bir koleksiyon gibi bir şey kurmak itiyorum. Herşey tek bi yerde tutabilmek için.

Bu sitede çeşitli dizilerin bütün bölümleri gürmüşüm. Ben aynı bi şey yapmayı düşünüyorum. Naruto ile başlacam. Ama bugünerde fazla zamanım yok başka bir şehire taşınıyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.