Jump to content

Zankyou no Terror Duyuruldu


Skadi

Önerilen İletiler

Watanabe Shinichiro’dan bir anime daha.

Cowboy Bebop, Samurai Champloo ve Sakamichi no Apollon animelerindeki yönetmenliğiyle anime dünyasında büyük saygınlık kazanan, şu sıralar yönettiği Space Dandy‘nin reyting sıralamalarının tepesinde yer aldığı usta yönetmen Watanabe Shinichiro, yeni bir animeyle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Zankyou no Terror (Terror of Resonance) adlı yeni anime serisi, Studio Mappa (Sakamichi no Apollon) tarafından hazırlanıyor.

Shinichiro Watanabe’nin ekibinde her zamanki gibi tanıdık başarılı isimler dikkat çekiyor. Cowboy Bebop, Sakamichi no Apollon, Space Dandy gibi animelerin müziklerini hazırlayan sanatçı Yoko Kanno ve Samurai Champloo’nun karakter tasarımcısı Kazuto Nakazawa bir kez daha ünlü yönetmenin ekibinde bulunuyor.

N6lPWAI.jpg

Tokyo’nun merkezinde bir bombanın patlamasıyla olayların şekilleneceği orijinal (herhangi bir manga, roman, oyun gibi bir eserin uyarlaması olmayan) anime serisinde “Sphinx” olarak bilinen iki gencin hikayesi ve olayların arkasındaki sır perdesi üzerinde duruluyor. Lise öğrencisi ana karakterlerin de gizemli karakterler olduğu belirtiliyor.

Anime serisinin duyurusuyla birlikte ilk tanıtım videosu da yayımlandı. Space Dandy’nin ardından Zankyou no Terror oldukça ciddi bir anime olarak göze çarpıyor.


 

Zankyō no Terror (Terror of Resonance) Temmuz 2014′te başlayacak.

KAYNAk : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şahsen trailer'ın dan baya etkilendim, ve ilgimi çekti. ki zaten bi psycho-pass havası seziyorum. karakter çizimleri de hoşuma gitti, karakterlerde hoşuma gitti. Merakla ve heycanla bekliyorum :)

Bilgi ve paylaşım için teşekkürler :)

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.