Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 21, 2014 Forum Admin Share Posted March 21, 2014 Söylersem FF'nin ne anlamı kalır ki :hehe-onion-head-emoticon: Hem spoiler yemiş olursun :D . Ama FF hakkında hiç bişey bilmiyorum.Çok uzun oldukları için hiç okumadım.Ama yazmaya karar verirsem 1 tane okuyayım :Dspoiler yemeyi severim :D öyle garip bir ruh durumu benimkide <_< sen kısa ve öz yaz ama çok kısa olmasın :ph34r: okuyacaksan da Gizem ile Leorn okuma çünkü bitirmediler <_< Çevirmen -J nin vardı FF i o güzel di baya ona bakabilirsin ;) hehh akıl veriyom yaaa :blink: ben ben de olmayan aklı verebiliyorum hohoyyyttt :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
quincy 665 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 spoiler yemeyi severim :D öyle garip bir ruh durumu benimkide <_< sen kısa ve öz yaz ama çok kısa olmasın :ph34r: okuyacaksan da Gizem ile Leorn okuma çünkü bitirmediler <_< Çevirmen -J nin vardı FF i o güzel di baya ona bakabilirsin ;) hehh akıl veriyom yaaa :blink: ben ben de olmayan aklı verebiliyorum hohoyyyttt :lol:Tamam o zaman Gökhan'ın FF'yi bi okuyayım sonra Psyco-Pass'ın asıl olması gereken senaryoyu yazayım.Bakalım ne zamana biter :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 21, 2014 Forum Admin Share Posted March 21, 2014 Tamam o zaman Gökhan'ın FF'yi bi okuyayım sonra Psyco-Pass'ın asıl olması gereken senaryoyu yazayım.Bakalım ne zamana biter :lol:hehehhe çok pis gaz veririm :D ama sen de diğerleri gibi yapma bkn. Gizem-Leorn <_< birinin yıl oldu bitmedi diğeri aylardır bölüm vermedi pehhh -_- bekliyorum bu bekleme süresi uzun olursa aklıma geldikçe dürtterim ama :D öhöm öhöm konuyu fazla dağıtmadan ben FC ye gideyim :ph34r: Link to post Share on other sites More sharing options...
quincy 665 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 hehehhe çok pis gaz veririm :D ama sen de diğerleri gibi yapma bkn. Gizem-Leorn <_< birinin yıl oldu bitmedi diğeri aylardır bölüm vermedi pehhh -_- bekliyorum bu bekleme süresi uzun olursa aklıma geldikçe dürtterim ama :D öhöm öhöm konuyu fazla dağıtmadan ben FC ye gideyim :ph34r:Pek çok gaza geliceği mi düşünmüyorum ama başarılar :D Link to post Share on other sites More sharing options...
itadakimass 10 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 taaaaaa ekim de mi çıkacakmış pffff :unsure: Link to post Share on other sites More sharing options...
Raion 67 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 kendine has bi havası olan gerçekten izlenicek bi anime 2. sezon merakla beklemekteyiz sibyl sistemiyle mücadele edecekkler galiba bizim tayfa Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Zevk alarak izlediğim ve bir gün de bitirdiğim animelerden biri <32.sezon'un gelmesini merakla ve heycanla beklemiştim ve şuan kalbim yerinden çıkıcak gibi hissediyorum. Hemen gelsinnn, hemen izlemeliyimmm !!! Bilgi ve paylaşım için teşekkürler :) Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 beklediğim haberlerden biriydi sevindim Link to post Share on other sites More sharing options...
laughmare 1 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 11 bölümlük versiyonuda izliyecem heralde.Sıf müzikleri izletiyo zaten Link to post Share on other sites More sharing options...
animenia 0 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 ne kadar zamandır gelmesini bekliyorum anlatamam sabırsızlanıyorum :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts