Jump to content

Yaşadığın En Korkunç Olay?


Lacky

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Evet bakalım.. Derin konu bu sanki. Normalde o kadar korkak bir çocuk değildim ama bu olay beni şoka uğratmaya yetti :/ Evet bendeniz 6,5 yaşında, dizleri her daim kabuk bağlamış, hafif dengesiz, işt

Doğmam.

Deney yaparken (!) evi yakıyordum. Kimyasal yangınlar suyla söndürülemediğinden bir su bardağında deterjanı karıştırıp üstüne atarak söndürdüm. Anca söndü her bardakta baştan karıştırınca :D Mutfak do

Toplanın gençler, arkadaşımla haftasonu içmeye gitmiştik, akşam vakti gittiğimizden mekan tenha oluyor o zaman. Yan tarafa bir araba geldi, sigaramız bitince gittik 2 tek istedik falan orada ortam öyledir çekinmez kimse. Neyse tanıştık falan içkiler sigaralar bitti en son sizi bırakalım dediler, tamam dedik kafalar güzel yoksa binmem tabii ki. Bindik arabaya iki tur atalım derken dağın başındayız, arabadan indirip gittiler. İşte tam o an survivalı yaşadım, kurt sesi falan geliyor altımıza edecektik on dakika daha kalsak kurda köpeğe yemek oluruz. Dönüp şaka yaptık dediler (Hala meraktayım acaba şaka mı yoksa başımıza iş almayalım korkusu mu bilemiyorum) sinirlensem mi sevinsem mi bilemedim. Orada yaşadığım 5 dakika bayağı heyecanlı ve korkulu geçmişti, önümüzü ay ışığı ile anca görüyorduk. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Size şimdi anlatacağım olay oldukça trajikomik bir olaydır benim için. Çocukluğumdan bu yana bilinç altımın en derinlerine yerleşmiş, bugün bile kabuslarıma konu olan bir olaydır.

 

Küçüklüğümden bu yana hep aşırı hareketli, hiperaktif, gözüpek bir çocuk olmuşumdur. Yılan, köpek, böcek vb. her türlü korku unsuru barındıran hayvan ile sıkı fıkı etkileşime girip fazlaca haşır neşir olmuşumdur. Büyüdüğümde ise paranormal olaylar, din ile karışık paranormal olaylar, uzaylı muzaylı beni hep korkutmaktan çok heyecanlandırmış, ilgimi çekmiş ve merak uyandırmıştır. Peki neydi beni bu kadar korkutan olay?

 

Anaokuluna düzenli giden, oyuncak saatinde oyuncak oynayıp, ders saatinde dersimi öğrenip, çizim saatinde resim çizen mutlu bir çocuktum. Gelin görün ki uyuma saatlerinde hiç uyuyamazdım ben. Anaokulunda 2 tane öğretmenimiz vardı. Birini çok severdim kibar yumuşak huylu bir kadındı, bizimle güzel iletişim kurardı. Öteki ise sert mizaçlıydı, disiplinliydi, bize kızardı, haşarı çocuktum ama o öğretmenden çekinirdim hep. Her neyse bir gün yine sert mizaçlı olan öğretmenin olduğu günlerden birinde tüm gün koşturup oynadıktan sonra yine bir uyku saati geldi çattı. Güle oynaya geçtik yataklarımıza yattık ama beni yine bir türlü uyku tutmadı. Arkadaşıma bir fısıldayım uyuyor mu dedim, öğretmen beni duydu, bana bir güzel fırça çekti mecbur sustum kaldım öyle. Yatakta bir o tarafa bir bu tarafa dönüyorum uyku girmiyor gözüme. Tam o sırada karnımda acı dolu bir basınç hissedip korkunç bir gerçekle başbaşa kaldım. Sabah tuvaletim olmasına karşın tuvalete gitmeyip anaokuluna gelmiş ve tüm gün boyunca koşturmaktan tuvalete gitmeyi ertelemiş ve tam yatağa yatmışken artık daha fazla tutamayacağım gerçeğiyle başbaşa kalmıştım. Napacağım, ne edeceğim, beni bir telaş sardı. Daha önce uyku saatlerinde bir kaç sefer öğretmene tuvalete gideceğim diye yalan söyleyip, sağda solda zibidilik yapıp dönmüşlüğüm vardı ve daha yeni taze bir fırça yemiştim, öğretmene vaziyeti anlatmam mümkün değildi. İşte o an hayatımın en büyük, en kadim korkusunu yaşadım arkadaşlar: "Altıma s**acağım korkusu..."

 

Hikayenin bundan sonraki kısmı cidden ağır dram içermektedir, yüreği kaldırmayacak olanlar devam etmesin.(Spoiler içine alıyorum)

Ranzanın üst katında, çevremde bir sınıf dolusu arkadaşımın arasında altıma s**acağım gerçeğiyle başbaşa kaldım. Etrafıma bakındım, bir çözüm, bir çıkış yolu aradım ama nafile yapacak hiç bir şey yok. Sonra arkadaşlar çok çok üzgnüm ama altıma acı acı s**tım. Ondan sonraki bir kaç saatin inanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum, çünkü benim için büyük bir travmaydı. Yani ağlayarak öğretmene mi gittim, hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıp bir arkadaşım tarafından farkedilip öğretmene mi ispiyonlandım inanın hatırlamıyorum ama hatırladığım tek bir an var. Bizim ana okulu orta okul bünyesindeydi, orta okullu çocuk sever ablalar tenefüslerinde bazen gelir bizimle oynarlardı. Böyle her ablanın seçtiği bir çocuk vardı. Pokemon gibi birşeydik onlar için belki ama bizim için önemliydi yani. Ben beni seçen ablaya aşıktım. Çok güzel kızdı vesselam. Bu olay sonrasında ablalar yine bir tenefüs arasında anaokuluna geldiler. İçlerinden biri benim ablama "Seninki altına s**mış" dedi. İşte o an varya dostlar... O an yaşadığım ızdırabı hayatımın hiçbir evresinde yaşamamışımdır. O günden sonra benim ablamın bana bakışı değişti. Birkaç ay sonra anaokulu bitti. Bizimkiler beni bir sene erken ilkokula kaydettirmeye karar verdiler ama ben o ablayı hiç unutamadım. Hala bazen bir anime karakterinde onu görür hüzünlenirim...

 

Böyle bir olay atlattık işte o yaşta. Daha sonra ilk okulda sırtıma kalem saplanması, Hugo'culuk oynarken dişimi kırmam, kantinciyi kandırıp çokomellerini götürmem ve senpai'lerime aşık olmam gibi sayısız olay yaşamışımdır. Hey gidi günler hey :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

benim için yaşadığım en korkunç anı diyebileceğim 2 anı var ve ikiside korkunçtu.

Sanırım ilki 5 yaşımdayken oldu. Ramazan bayramında bütün şekerleri çikolataları yiyen benin hayliyle karnım ağrımıştı. Ilk gün bende şekerler yüzünden ağrıyor sanıyordum. Ertesi gün annenlere söyleyince onlarda şekerden olduğunu zannedip beni hastaneye bile götürmemisler. Sonraki gün karnım önceki iki güne göre çok daha fazla ağrıyordu anneme gene söyledım yine inanmadı ve hastaneye götürmedi. O gün uykuya yattım ertesi sabah annemler uyandırmaya çalışmış kalkamamısım. Yarı baygın halde beni hastaneye götürmüşler. O sırada babamın işi gereği muştaydık. Tabi muşta o zaman doktor bulamamıştık. Beni elazığ ya götürdüler. Oraya vardığımda nabzım zor hissediliyormuş. Ameliyata almışlar annenlere hazırlıklı olun Herşey olabilir demişler. Şans eseri ameliyat başarılı geçmiş ve ameliyattan çıkmıştım. Uyandıktan sonra anneme bunların hepsi senin suçun demiş ve Tekrar uyumusum. Annemde bu lafımın ardıdan bayılmış.(söylediğimi hatırlamıyorum sorun bu)

ikincisi annemin sinir krizine girip intihar etmeye çalışmasıydı. Son dakikada engelledim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Benim en korkunc olayım kaçırılmamdı.

Beni kuytu bir yere götürüp çantamı üstümü başımı kontrol ettiler . Biri tam üstüme geliyodu ki ( bizim teyze beni görmüş. Eline sopa almis bide polis aramis . Allah razi olsun o kadına yaa -_- ) Polis daldı içeri daldilar bam güm çat pat . Sonra onlara ne oldu bilmiyorum.** Tabi biri bana tecavüz etmek üzere olduğu için 1 yıl kendime gelemedim. Hala da korkarim o yüzden o olaydan beri kendimi korumak adına bir piskopata döndüm ** -sadistliğim de ondan sonra ilerledi bu kadar yoğun bi acı çektirme isteğim yoktu . **Şuanki halimle hem kendimi hem arkadaslarimi koruyacak kadar iyiyim . // Dostum gelişmek bu olsa gerek //

Neyse işte bu da benim en kötü olayım millet :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.