Jump to content

Yaşadığın En Korkunç Olay?


Lacky

Önerilen İletiler

İş yolu güzergahım 8 km kadar iki tarafı kapalı patika yolu üzerindedir. Okuldan çıkıp işe gittiğim bir gün yine o yolu kullanırken arkamdan iri bir köpek kovalamaya başladı. Can havliyle o kadar hızlı koştum ki Süreyya Ayhan yanımda halt etmiştir. Derken feryat figan "İmdaaaaaat!" diye acı çığlıklarımın üzerine bu hareketim diğer köpekleri de kışkırtmış olsa gerek, koştuğum yön üzerinde iki köpek daha belirdi ve bana doğru gelmeye başladılar. Olduğum yerde kalsam arkamdaki köpek yetişecek beni yiyecek ilerlesem önümdeki köpeklere yem olacağım. Son durak burası dedim ve Kelime-i Şaadet getirmeye başladım, diz kapaklarımın bağı çözüldü ve olduğum yerde çöküp kafamı içeri gömdüğüm o sırada adamın biri imdadıma yetişti sağolsun :unsure:

 

İşte o gün köpek fobim başlamıştır, sokak köpeği gördüğüm anda tanıdık-tanımadık kim olursa olsun koluna yapışırım :lol:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Evet bakalım.. Derin konu bu sanki. Normalde o kadar korkak bir çocuk değildim ama bu olay beni şoka uğratmaya yetti :/ Evet bendeniz 6,5 yaşında, dizleri her daim kabuk bağlamış, hafif dengesiz, işt

Doğmam.

Deney yaparken (!) evi yakıyordum. Kimyasal yangınlar suyla söndürülemediğinden bir su bardağında deterjanı karıştırıp üstüne atarak söndürdüm. Anca söndü her bardakta baştan karıştırınca :D Mutfak do

(Yaş 11)Topu almak için yola çıkmıştım ama arabayı farkedemedim. Araba çarptığında yuvarlanırken rüyadayım sandım, kendime geldiğimde bacaklarımdaki ağrı ve o an yaşadığım korku  :depressed1-onion-head-emoticon: Bacaklarımın kırıldığını sanmıştım. Neyseki sadece dizimin sağ tarafındaki deri soyulmuştu  :P Halada izi duruyo keratanın  -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sahile giderken bi motosiklet arabaya çarptı, arabadakilere bir şey olmadı ama motosikletteki adam yerde kanlar içinde yatıyordu, onu öyle görünce baya etkilemişim meğer. Tüm gün çok sessizdim. :mellow:

Antalyada bende aynı şeye şahit oldum motor kazası çok kötü .

《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yaklaşık 1-2 hafta önce yaşandı benim olayım. Arkadaşım kendini asmıştı.Onun cesedinide ben bulmuştum. Kendini asmasının sebebi %90 bendim, bu suçluluk duygusu yüzden binadan atlamaya hazırlanırken arkadaşlarım beni ikna ettiler ve bende yaşamaya karar verdim.Pişman değilim..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İş yolu güzergahım 8 km kadar iki tarafı kapalı patika yolu üzerindedir. Okuldan çıkıp işe gittiğim bir gün yine o yolu kullanırken arkamdan iri bir köpek kovalamaya başladı. Can havliyle o kadar hızlı koştum ki Süreyya Ayhan yanımda halt etmiştir. Derken feryat figan "İmdaaaaaat!" diye acı çığlıklarımın üzerine bu hareketim diğer köpekleri de kışkırtmış olsa gerek, koştuğum yön üzerinde iki köpek daha belirdi ve bana doğru gelmeye başladılar. Olduğum yerde kalsam arkamdaki köpek yetişecek beni yiyecek ilerlesem önümdeki köpeklere yem olacağım. Son durak burası dedim ve Kelime-i Şaadet getirmeye başladım, diz kapaklarımın bağı çözüldü ve olduğum yerde çöküp kafamı içeri gömdüğüm o sırada adamın biri imdadıma yetişti sağolsun :unsure:

İşte o gün köpek fobim başlamıştır, sokak köpeği gördüğüm anda tanıdık-tanımadık kim olursa olsun koluna yapışırım :lol:

Köpekler sevimli hayvanlar ya onlardan korkulur mu hiç :)

《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Köpekler sevimli hayvanlar ya onlardan korkulur mu hiç :)

《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》

Hachiko gibi heykeli dikilen iyi huylu cinsiyle karşılaşmadım hiç...

Genelde büyük şehirde yaşadığım için azgın olanlarıyla yakın ilişkiler kurmaktan ziyadesiyle yoruldum.

Mesela gün ağarmadan sabah işe giderken arabanın altından altı köpeğin aynı anda önüme fırlamaları bende ufaktan travmaya sebep olmuştur.

Köpekleri seviyorum, ama benim olmadığım yerde :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

birinci sınıftaki olayı anlatcam. 15 seneden cok oldu hala unutmadım:
arkadaşlarımla çelme takmaca oynuyoruz. (şimdi nasıl saçma bir oyun olarak görsemde). işte oynarken, ismet sağolsun hiç farketmediğim bir yerden bana bir çelme taktı ama bir taktı. (takmış daha doğrusu). ayaklarım yerden kesildi. havada 2 saniye uçmamla kafam DAN diye yere çarptı. tam o anda, bir baktım evimdeyim. yerde kırmızı halı. her zamanki gibi yere halıya uzanmışım televizyondaki çizgi filmi izliyorum. çizgi filmi izlerken, bişiyler hatırlamaya başladım. hop tekrar okula geri ışınlandım. :D arkadaşlarım toplanmış başıma. bildiğin bir kaç saniye bayılmışım: eve gidip geldim :D.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.