Jump to content

DRAMAtical Murder Animeye Uyarlanıyor


Skadi

Önerilen İletiler

Yaoi oyunun hayranlarına müjde!

viVU04C.jpg
Nitroplus CHiRAL’ın 2012′de çıkan görsel romanı DRAMAtical Murder (DMMd) için Tv animesi yolunda yeşil ışık yakıldı. Şirketin sitesindeki duyuruya göre, 2014 yaz sezonunda yayınlanmaya başlanması planlanıyor.

Kadroya göz atarsak yönetmen koltuğunda Kazuya Miura’yı (Macross Frontier: Sayonara no Tsubasa), senarist olarak ise Touko Machida ve Nitroplus CHiRAL senaristi, gene aynı şirketten çıkıp animeye uyarlanan shounen-ai serisi Togainu no Chi’nin de senaryosunu yazan Kabura Fuuchi’yi görüyoruz. Karakter tasarımlarını Yukiko Ban, müziği Yuuki Hayashi yapacak. Yapımcı şirket ise NAZ.

 

Hikayesine değinecek olursak, serinin yaoi kısmı bir yana; tür olarak bilim kurgu ve psikolojik olarak kategorilendirebiliriz. Hikaye uzak gelecekte, bir zamanlar herkesin huzurlu yaşadığı ancak Toue şirketi “Platinum Jail” denen eğlence yerini kurup orada yaşayan insanları adanın diğer köşesine taşınmaya zorladığı Midorijima adasında geçiyor. Ana karakterimiz Aoba burada büyükannesiyle birlikte yaşayan, kendi halinde birisi. Ancak bir tarafta Rhyme denilen oldukça popüler sanal oyunun destekleyicileri, diğer tarafta ise Ribstiez denilen çeteler ve Toue şirketinin gerçek amaçları kendini istemeye istemeye bunların tam ortasında bulan Aoba’nın kendi güçleri ile ilgili gerçeği keşfetmesine neden oluyor.

Tanıtım videosunda da çalan şarkı animenin açılış şarkısı “Slip on the Pumps”.


http://www.youtube.com/watch?v=4nJaL1GZZqA

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben bunu ilk duyduğumda sevinçten evin içinde bağırarak 3 tur atmıştım :D bu oyunu gerçekten çok seviyorum ve fan grubunun gerçekten çok büyük olduğunu bizzat biliyorum. Bütün Tu*blr parti veriyo bu haber yüzünden :D Bu oyunu ve Re:Connect ini oynadım. fantezi değil kesinlikle harika bi hikayesi var yaoi sevmeyen bile en az Clear Route'unda benim kadar ağlayabilir. Favorim Koujaku ^-^ aslan burcudur kendisi 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.