Jump to content

‘Terra Formars’ İçin İlk Ön Gösterim Yayınlandı


Misafir

Önerilen İletiler

Terra-Formars-600x357.jpg

Şubat aylarının başlarında Warner Bros. Japonya tarafından animesi yapılacağı açıklanan Terra Formars mangasının ilk ön gösterim videosu yayınlandı. Ne zaman yayınlanmaya başlanacağı konusunda henüz kesin bir bilgi olmamasına rağmen sadece 2014 yılı içerisinde yayınlanacağı söyleniyor.


Animenin konusuna gelirsek;


21. yüzyıl bilimadamları insanoğlunun yaşayabilmesi için Mars yüzeyini ısıtma projesine başlamıştır.  Bilimadamlarının yaptığı plana göre hamamböceklerini göndererek böcek ölüleriyle yüzey gübrelendirilecek, gübreli toprakta güneş ışınlarını absorbe ederek yüzeyi ısıtacaktı.


Yıl 2577 yılına gelindiğinde Mars yüzeyine altı kişilik bir ekip iniş yaptı. Görevleri Mars yüzeyinin insanların yaşamasına uygun olup olmadığını kontrol etmekti fakat mutantlaşmış ve inanılmaz fiziksel güçlere sahip olmuş hamamböcekleriyle karşılaştılar. Altı kişilik öncü ekip kolayca yok edilmiştir ve insanlık bu mutantlaşmış böcekleri yok etmek için elit savaşçıları yollar.



 


Kaynak : Anitoryum


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangasını okuduğum bir seri daha :D 

Mantıksız diyenler için düzeltmek istediğim kısım, hamamböcekleri ile birlikte bir de bir çeşit yosun gönderilmiş. Çünkü marsta hayatta kalabilecek canlılar arasında en uygunları onlar. Ayrıca bence resmi değişmelisin. 

Resimdeki grup ilk marsa giden grup. Ömürleri fazla uzun değil :D Asıl ana karakter ikinci grupla giden adam diyebiliriz. O videoda iğneyi kullanan.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.