Lucy Heartfilia 0 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 :hi-onion-head-emoticon: Ben Lucy Heartfilia 14 yaşındayım anime izlemeye 12 yaşımda başladım en sevdiğim animeler Fairy Tail(izlediğim en güzel anime hem ağlar hem gülerim) love live school idoll project(müziklerine bayılıyorum) Clannad After Story (yanımda iki kutu mendil vardı) Mahou shoujo madoka (sonu çok ama çok hüzünlü bitti) :crying2-onion-head-emoticon: Mermaid Melody Pichi Pichi Pichi(allahım luchia'daki ses nasıl bir ses ya) :D Kaichou Maid Sama(en çok usui ve misakinin patronuna güldüm) :embarrassed2-onion-head-emotico Shugo Chara(amu ve ikuto'cuyum) Yume-iro Patissiere evet şimdilik bu kadar hepinizle iyi geçineceğimizi umuyorum iyi anlaşalım :beg-onion-head-emoticon: burayı gördüğümde çok ama çok sevinmiştim hemen üye oldum :D :bye1-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
Lacky 85 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Hoşgeldin ben de Ceren memnun oldum :hi-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucy Heartfilia 0 Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Bende memnun oldum teşekkür ederim :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 473 Posted March 31, 2014 Forum Admin Share Posted March 31, 2014 Hoşgeldiniz, iyi vakit geçirirsiniz umarım. Adınız nedir? :hi-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucy Heartfilia 0 Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 bende memnun oldum şey Adım Açelya ama bana Lucy deyin lütfen :beg-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
Mantus 15 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Hoş gelmişsin , anime takip ve izleme olarak yenisin sanırsam umarım dahada çok animeleri sever ve yapılan işleri takdir edersin benden öneri olarak reklam gibi anlaşılmasında Golden Time serisinide izle seversin kesin diyebilirim :embarrassed3-onion-head-emotico Link to post Share on other sites More sharing options...
Cazoof 29 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Hoşgeldin. Fairy Tail'in yeni sezonunun çıkmasına az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucy Heartfilia 0 Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 bende memnun oldum izleyeceğimHoş gelmişsin , anime takip ve izleme olarak yenisin sanırsam umarım dahada çok animeleri sever ve yapılan işleri takdir edersin benden öneri olarak reklam gibi anlaşılmasında Golden Time serisinide izle seversin kesin diyebilirim :embarrassed3-onion-head-emoticoHoşgeldin. Fairy Tail'in yeni sezonunun çıkmasına az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum :Dbende sabırsızlıkla bekliyorum ve bende memnun oldum :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 473 Posted March 31, 2014 Forum Admin Share Posted March 31, 2014 bende memnun oldum şey Adım Açelya ama bana Lucy deyin lütfen :beg-onion-head-emoticon: Ben Arda bende memnun oldum, adınız gayet güzelmiş Lucy demeye gerek mi var ;).Arka arkaya ileti göndermek yerine Alıntı butonun sağında olan Çoklu Alıntı butonunu kullanarak cevap veriniz.Yeni üye olduğunuzdan dolayı bu konuyu okumanızı öneririm; http://forum.turkanime.tv/topic/5451-imza-boyutlari-ve-forum-kurallari-yeni-%C3%BCye-arkada%C5%9Flar-l%C3%BCtfen-bu-konuyu-okuyun/Anime istek veya önerileri için; http://forum.turkanime.tv/topic/3583-anime-istek-ve-%C3%B6nerileri/ Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 hosgeldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts