Jump to content

Dünyanın En İğrenç 10 Yemeği


Lacky

Önerilen İletiler

  • 3 ay sonra...
  • Yanıtlar 108
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

1-Akrep Çorbası   Çin'in geleneksel çorbası olan bu yemekte akrep kullanılıyor.Pişirilirken zehri yok ediliyor.Ayrıca Çin'de akrep kızartması sokak lezzetlerinden biri haline gelmiş.     2

Bunlarda ki yemek zevki de zevk değil.Gelsinler bi Türkiye'ye de ortaya karışık bi kebap yaptıralım bak bi daha yiyolar mı onları.

Ya yazık valla aslında üzülüyorum bu insanlara biz neler yiyoruz onlar neler yiyor :D

Ya oruç oruç midem kalktı ...:D Ama tipleri dışında garipsencek bi şey yok.Kendi ülkelerinde bayağı yeniliyor olmalılar. Adamlar her türlü bitki böcek kombinasyonunuda denemişler   :hate-onion-head-emoticon:  Ülkemizde fazla garipsencek yemek olduğunu düşünmüyorum çünkü inanış bakımından yenilmemesi gereken hayvanlar vs. var. :cool-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 11 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Türkiye'den işkembe kavurma eksik aaaa :( bilmeyenlere itinayla tarif verilir  ^_^  bi de Güneydoğu Asya'dan kobra yemekleri eksik, kobranın her tarafını yiyorlar. önce kalbini çıkarıp içindeki kanı bi shot bardağına sıkıyorlar, kalbinden sonra bi de safra kesesindeki sıvıyı sıkıyorlar o bardağa onu içmen lazımmış iyi şans getiriyomuş falan. sonra etinden başka bişey organlarından başka bişey kafasından başka bişey yapılıyor her tarafı değerlendiriliyor.

 

ayrıca akrep çorbasına, Cicada'ya midesi kalkanlar nasıl karides, yengeç veya ıstakoz yiyorsunuz, hepsi kabuklu ailesinden... hele ki haşlanmış veya mangalda közlenmiş yengeç mükemmeldir, rakı/bira yanında da süper gider çerez atıştırmalık olarak da. yemekten bikaç saat sonra 2-3 tane yiyceksin ohhhh süper  :wub: canlı canlı çuvaldan çıkarırsın yengeci, önce üstündeki tek parça kabuğu kafası civarından tutup koparırsın, sonra içindeki organları temizlersin. gerçi pek organa benzemiyolar temizlerken, daha çok bi yosun türü gibi. yengecin öldüğü nokta burası bu arada. sonra 2 kıskacını kopartırsın, suya tutup temizlersin, gövdeyi de ortadan 2ye ayırdın mıydı ahanda hazır.

 

mavi-yengec2-500x375.jpg

 

örnek fotonun aksine mavi yengeç olması tercih edilir, daha çok eti olur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.