Jump to content

Shingeki no Kyojin Filminin Detayları


Skadi

Önerilen İletiler

Merakla beklenen filmle ilgili yepyeni detaylar


 


Attack on Titan animesinin resmi internet sayfasında yapılan duyuruya göre televizyon serisi iki ayrı filme uyarlanacak. İlk 13 bölümü konu alacak olan Shingeki no Kyojin Zenpen ~Guren no Yumiya(Attack on Titan Bölüm 1: Kızıl Yay ve Ok) bu kış gösterime girecek. 14-25 bölümler arasını konu alacak olan ikinci film Shingeki no Kyojin Kōhen ~Jiyū no Tsubasa~ (Attack on Titan Bölüm 2: Özgürlüğün Kanatları) ise gelecek sene gösterime girecek. Film isimleri bildiğiniz gibi animenin açılış şarkılarından geliyor.


Filmlerin gerek seslendirme kadrosu, gerekse çalışan kadrosu orijinal anime serisinden tanıdığımız isimler. Eren, Armin ve Mikasa’nın seiyuuları animedeki ile aynı ve yönetmen koltuğunda animenin yönetmeni Tetsuro Araki oturacak. Müzikleri ise yine Hiroyuki Sawano‘dan dinleyeceğiz. Bu seçimler ise bize animenin ne kadar tutulduğunu bir nebze gösteriyor.


V9E2sDJ.jpg

Sizce Haruma Miura hangi karakteri oynar?



Seride başrol görevini üstlenecek oyunculardan biri belli oldu. Kimi no Todoke filminde Shota Kazehaya olarak oynayan Haruma Miura, Shingeki no Kyojin filmlerinde de başrol karakterlerden birisini oynayacak. Filmlerin çekileceği yer olarak Nagasaki’deki Hashima Adası seçildi. Attack on Titan’ın dünyası, kartpostallarda kendine yer edinen bu adada hayat bulacak. Filmlerin hikayesi mangayı temel alacak ancak Hajime Isayama tarafından kontrol edilen yeni materyaller de içerecek.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.