Jump to content

Hatsune Miku

Nanilyas

Recommended Posts

ben daha çok kagamine leni sevsemde mikuyuda severim.

:) :) :) :) :) ;) ;) ;) ;)

(bi türlü anlamadım len mi ren mi heryerde farklı yazıyo) :D

Len olması lazım :D Kagamine Rin var bide biliyorsundur ama ben hala gumi gumi gumiiii diyorum :D

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hatsune Miku yu dinleyeniniz var mı hologram sanatçı orkestra gerçek sadece sanatçı hologram ve sesi muhteşem :D dinlemenizi öneririm Sadece Miku da değil Luka,Rin,Len,Gakupo,Meiko,Kaito,Gumi adlı hol

Miku ve diğerlerin youtube da bulduğum bütün şarkılarını dinlemiştim  :D Favorim de bu  

Youtube da dolu var B)  Bir tane daha çok tatlı ya :wub: 

Posted Images

• 2 months later...
  • 2 months later...

yaşasın! Vocaloid şarkıları hakkında bir konuşmaya rastladım!  Ben de Vocaloid şarkılarını çok seviyorum.... bunların arasında bir sürü derin hikayeli ,ilginç şarkılar varken ayrıca bir kaç şarkıdan oluşan seri şarkılar var. Bazen bunlardan anime de yapılıyor (Mekakucity, Mikagura School Suite...) ve ya mangaları çıkıyor...

Ben de bir sürü vocaloid şarkısını çevirmekteyim şu anda, çünkü temel alınan ingilizce tercümeleri sık sık eksik oluyor. O yüzden japonca asıllarından sağlam olarak  tercüme etmeye başladım.  İstediğiniz şarkılar olursa mutlaka söyleyin :D

aynı şekilde Vocaloid şarkılarına dair incelemeler yapan vocaloide özel bir blogum var Vocarehber (Vocaloid Rehberi) diye

ilgilenenlere ;)

Blogum: http://vocarehber.blogspot.com.tr/

vocaloid türkçe altyazı kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCTX8bZSHLz7lY4vAnDRAosg/videos

tüm vocaloid severler beklenir! dilerim ki Vocaloid şarkılar gittikçe daha çok bilinmeye başlar ^.^

• 3 months later...
  • 2 weeks later...