cevirgeceal 28 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Merhaba arkadaşlar anime arşivlerimizi paylaşma, arşivdeki animelerin kalitesini arttırma amacıyla böyle bir şeye girişelim dedik. İlk önce katılmak isteyenleri belirleyelim. Katılmak isteyenler mesaj atsınlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Ben varım ;) nasıl paylaşacağız Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
cevirgeceal 28 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Okulumuzda gerçekleşecek olan Bahar Şenliğinde biz de bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Okulumuza getireceğiniz anime arşivlerini bir havuzda toplamayı ve aramızda seri değişimi olmasına çalışacağız. Mesela katılıma göre bilgisayar odamızı okul yönetimine açtırabiliriz. Yeni seriler değiş tokuş ederiz, anime muhabbetleri yaparız, düşük çözünürlüklü bölümlerin kalitesini iyileştirebiliriz. Bahar şenliği yakın bir takvimde olacağından bize en kısa sürede dönüş yapılırsa seviniriz. Katılımcıları ağırlamaktan minnet duyarız. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Bahar şenlikleri ne zaman, bilgisayar odasının açılması gerekiyor gerçekten ^_^ O kadar da anime serisi sildim haaa, harici diskte yer azalıyor diye, aslında beğenmediğim için siliyorum serileri <_< koleksiyonuma her animeyi koymuyorum -_- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
cevirgeceal 28 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Bahar şenliklerinin tam günü belli değil ancak en kısa sürede belirlenmesi için çalışacağız. Ona göre okul yönetimini falan bilgilendireceğiz sonuçta. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts