Jump to content

K: Missing Kings Tanıtım Videosu


Skadi

Önerilen İletiler

K: Missing Kings yaklaşıyor.


K anime serisinin devamı K: Missing Kings anime filmine ait tanıtım videosu yayımlandı. Anime filmi, dünyada ilk olarak Los Angeles’ta gerçekleşecek olan Anime Expo 2014′te (3 – 6 Temmuz) ve Paris’te gerçekleşecek olan Japan Expo’da (2-6 Temmuz) gösterilecek. Japonya’da ise bu fuarlardan 1 hafta sonra; 12 Temmuz’da gösterime girecek.


TV serisinin yönetmeni ve karakter tasarımcısı olan  Suzuki Shingo Suzuki anime filminde de aynı görevleri üstleniyor. Tema parçası da yine TV serisinde karşımıza çıkan angela grubunun “Different Colors” adındaki parçası.


TV serisindeki pek çok karakterin yeniden karşımıza çıkacağı K: Missing Kings animede ilk kez göreceğimiz karakterleri de barındırıyor.



 


KAYNAK : AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

K: Missing Kings yaklaşıyor. K anime serisinin devamı K: Missing Kings anime filmine ait tanıtım videosu yayımlandı. Anime filmi, dünyada ilk olarak Los Angeles’ta gerçekleşecek olan Anime Expo 2014

fenaymış yalnız bekliyorum

2. sezon değil film olarak geliyor ve yanlış bilmiyorsam serinin devamı niteliğinde olucak yani 2. sezon yerine film geliyo (keşke 12 bölümlük sezon gelse :( )

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.