Jump to content

2.hafta çizim konusu Portgas D ace


kaenx

Önerilen İletiler

P3qVX7.jpg

 

İlk defa bir karakterin resmine baka baka değilde istediğim şekilde çizdim. Yüzü için resimlere göz attım gerçi. Çok mutluyum.  :lol: 

 

arkadaşlar şimdik şöyle bi durum var resim cizim etkinligimiz tamamen tek elden bana düştü,hani 2,3 yerde sürekli ilgilenmem gerek,bir yandanda işler gücler var tabiki,takdir edersinizki böyle harala gürele girişince bu işler ne tam anlamıyla verim alabiliyoruz nede benim kişisel olarak verimli bi durumum olmuyor ,şimdi oluşturudugumuz bir sayfa ve az çok hitap ettigimiz bir kitlemiz var facebook üzerinde ,benim yogunlaşıp ilgi gösterebilicegim kısım orası ,eğer burada bir arkadaşımız derseki ben ilgilenirim haftalik oylama ve cizimleri paylaşırım ugraşırım diyen var ise lütfen burayla o ilgilensin,cünkü eğer takip eden varsa devi de burada ve facede sürekli olarak yeni cizilenleri,oylamalari,sonuçları cizimleri paylaşmayı ve paralel olarak götürmeye çalişiyorum,üzgünüm ama 1.haftaya göre ikinci haftanın ilgideki azligi extra üzücü bir etken haftanın sonuna geldik 2 tane çizim yollanmış henüz.etkinliigin bir amacı olmalı yoksa ben kendi kendimede oturur çizerim :) herneyse etkinligimizi ve sayfamızı takip edip ben çizerim ugraşirim diyen arkadaşlar https://www.facebook.com/MangAnimeTr buyrun sayfamız burda eğer yine ben turkanime forumundada götürüm derse seve seve yardım ederim :) iyi geceler.

 

 

Forumda ilgilenmek isterdim ama net sorunlarım oluyor sürekli. :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.