Paprika 220 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 kikuchi-kun? kou'ya meydan okumasından mutluluk duyduğum tek insan/karater...Ya ama bir 2. erkek karakterleri seven, kollayan bir insan olarak çok üzülüyorum: Mangada şu sıralar Kikuchi ve Futaba'nın ilişkileri gayet iyi gidiyor da en sonunda ana karakterle birleşecek tabii ki ana karakter kızımız. Madem içinizde bir yerlerde hâlâ diğerini seviyorsunuz, vermeyin umut şu çocukcağızlara. :hell-yes-onion-head-emoticon: Okumayacağım bir daha aşk üçgeni ya <_< Sena.UZUMAKİ and cirrusminor 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Amy's 64 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 güzele benziyor yaz çabuk gelse bari :happy-onion-head-emoticon: , özellikle aramasam da romantizm animelerini de severim çıkarsa mutlaka izleyeceğim :bye2-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 güzel olabilir ama 12 bölüm az gibi Link to post Share on other sites More sharing options...
Özay 21 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Bende Strobe Edge'nin anime olmasını dilerdim :hell-yes-onion-head-emoticon: . Hem orda Andou var :bled1-onion-head-emoticon: Gerçi Kou ve Kikuchi de iyidir ya :D Yine de memnunum Gerçi aşk üçgenleri beni çok geriyor "seviyorsan gidip söylesene! Salak kaptırdı kızı!" :bsod-onion-head-emoticon: şeklinde kendi kendime bağırır dururum. Ama . romantik animeleri vazgeçilmez olarak gördüğüm için merakla bekliyorum Link to post Share on other sites More sharing options...
cirrusminor 0 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 bu mangakanın çizimlerini cok seviyorum dört gözle bekliyorum animesini cidden harika bi seri umarım hakkını verirler Link to post Share on other sites More sharing options...
Sena.UZUMAKİ 1 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Mangada şu sıralar Kikuchi ve Futaba'nın ilişkileri gayet iyi gidiyor da en sonunda ana karakterle birleşecek tabii ki ana karakter kızımız. Madem içinizde bir yerlerde hâlâ diğerini seviyorsunuz, vermeyin umut şu çocukcağızlara. :hell-yes-onion-head-emoticon: ever kesinlikle çok haklısın. bende öyle düşünüyorum, sırf onun yüzünden (kikuchi üzülecekde aynı zamanda) mangayı bırakasım geliyo ki kou'ya kıyasla bence kikuchi ile ilişkileri mükemmel ötesi giderken ayrılmaları..... eğer öyle birşey olursa yani tamam eninde sonunda olucak ama eğer kötü bir biçimde olursa mangaka'ya suikast düzenlerim hayatımda okuduğum ilk shojo-romantik , aşk mangası..hapse girmem önemli olmaz yani :cool-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 ever kesinlikle çok haklısın. bende öyle düşünüyorum, sırf onun yüzünden (kikuchi üzülecekde aynı zamanda) mangayı bırakasım geliyo ki kou'ya kıyasla bence kikuchi ile ilişkileri mükemmel ötesi giderken ayrılmaları..... eğer öyle birşey olursa yani tamam eninde sonunda olucak ama eğer kötü bir biçimde olursa mangaka'ya suikast düzenlerim hayatımda okuduğum ilk shojo-romantik , aşk mangası..hapse girmem önemli olmaz yani :cool-onion-head-emoticon:Konu hortlatmayın lütfen kitliyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts