Jump to content

Burçlar!


SUNA

Önerilen İletiler

Koç burcu(21Mart-!9Nisan)

Koçlar zeki ve çabuk kavrayabilen kişilerdir. Organizasyon yetenekleri gelişmiştir. Etraflarındaki insanları, varılması imkansız hedeflere yönelten bir öncüdür. Kuvvetli inançları, riya ve ihtirasla karışmamıştır. Nadiren büyük bir servete sahip olur. Bir Koç insanının parasını, eşyalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnsanları mutlu etmekten hoşlanır yapılan iyiliğin, kendisine geri döneceğini bilir.

Arası çok iyi: Aslan, Yay

İyi: Boğa, İkizler, Kova, Balık

Kötü: Yengeç, Terazi, Oğlak

Ne iyi ne kötü: Başak, Akrep

Boğa Burcu(20Nisan-20Mayıs)

Sakin ve huzurlu yapıları, hayatlarını ahenkli bir şekilde geçirmelerini sağlar. Hayatları boyunca başlarına gelen türlü acılar, dertler ve zorluklar karşısında yılmadan mücadele ederler ve ayakta kalmayı başarırlar. Arkadaşlık ve dostluk onlar için önemlidir. İyi huylu, sabırlı ve küçük şeylerden mutlu olan Boğalar, hayata güzellik katar, mutluluk verirler. Yaratıcı, uyumlu, kaliteli ve güzel olan her şeyden hoşlanır ve bunları elde etmenin yollarını bulmakta pek zorluk çekmezler.

Arası çok iyi: Başak, Oğlak

İyi: İkizler, Yengeç, Balık, Koç

Kötü: Kova, Aslan, Akrep

Ne iyi ne kötü: Terazi, Yay

İKİZLER (21 Mayıs-21 Haziran)

Meraklı, konuşkan, tam bir iletişim insanıdır. Bir yerde uzun süre durmaktan ve aynı konuda fazla oyalanmaktan sıkılır çünkü hep değişik deneyimler arar, çok yönlüdür. Zeki olduğu için olan biteni hemen anlayıp başka alanlara yönelir. Belli bir konuda iki zıt fikre aynı oranda saygı duyacak kadar tarafsız olup bu haliyle başkalarını şaşırtabilir.

Arası çok iyi: Terazi, Kova

İyi: Yengeç, Aslan, Koç, Boğa

Kötü: Başak, Yay

Ne iyi ne kötü: Akrep, Oğlak, Balık

YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)

Duygusal, romantik, koruyucu, kollayıcı bir kişiliği vardır. Geçmişe bağlı olduğu için çocukluğunu, annesini hatta eski dostlarını ve mahallesini hiç unutmaz, hafızası güçlüdür. Hassas ve alıngan taraflarını göstermemek, kendini incinmekten korumak için etrafına kalın bir kabuk örerek hiçbir şeyden etkilenmiyormuş izlenimini uyandırmaya çalışır. Kendisi de derinde yatan duygularıyla yüzleşmeye pek cesaret etmez.

Arası çok iyi: Akrep, Balık

İyi: Aslan, Başak, Boğa, İkizler

Kötü: Koç, Terazi, Oğlak

Ne iyi ne kötü: Yay, Kova

ASLAN(23 Temmuz-22 Ağustos)

Gururlu, cesur, cömert, ihtişamlı ve parlak bir kişiliktir. İyimserliğini kolay kolay kaybetmediği için neşelidir. Bulunduğu yerde mutlaka dikkat çeker, özgüveni yüksektir. Etrafın onayına, ilgisine hatta alkışına büyük önem verir. İnsanların övgü ve hayranlığını hissettiğinde içindeki sevgi ve yaşama sevinci katlanarak artar ve etraftakilerin de moralini yükseltir.

Arası çok iyi: Yay, Koç

İyi: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç

Kötü: Akrep, Kova, Boğa

Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler

BAŞAK(23 Ağustos-23 Eylül)

Titiz ve mükemmeliyetçidir. Ayrıntıları incelemeyi, etrafı dikkatle gözlemeyi, yararlıyı yararsızdan, önemliyi önemsizden ayırmayı çok iyi bilir. Eleştiriye düşkünlüğü insanları acımasızca aşağılamak arzusundan değil hataları düzeltme ihtiyacından kaynaklanır. Bir şeyin görüntüsünden önce verimli ve pratik olup olmadığına dikkat eder.

Arası çok iyi: Boğa, Oğlak

İyi: İkizler, Yengeç, Balık, Koç

Kötü: Kova, Aslan, Akrep

Ne iyi ne kötü: Terazi, Yay

TERAZİ(23 Eylül-23 Ekim)

Zarif, ince düşünceli, insancıl ve romantiktir. Sanata, güzelliğe ve estetiğe düşkündür. En önem verdiği şey ilişkilerdir ama özgürlüğüne de bağlıdır. Yalnızlığı sevmediğinden daima bir yakın arkadaşı, duygusal partneri ya da iş ortağı olur. Hayata “ben” olarak değil de “biz” olarak bakmayı sever. İşbirliğine her zaman açıktır. Dengeyi aradığı için sık sık iki uç noktayı da deneyimlemek durumunda kalabilir. Seçim yapıp bir şeyden vazgeçmek zor geldiği için kararsız olduğu izlenimini uyandırır.

Arası çok iyi: Boğa, Başak

İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay

Kötü: Koç, Yengeç, Terazi

Ne iyi ne kötü: İkizler, Aslan

AKREP(24 Ekim-22 Kasım)

Tutkulu, gizemli ve güçlüdür. Duygularını çok yoğun yaşadığı için genel olarak bir kişiye ya gönülden bağlıdır ya da tüm kalbiyle nefret eder. Kendi içinde sakladıklarını kolay kolay ortaya çıkarmaz, ketumdur ama başkalarının gizli noktalarını dedektif gibi keşfetmeyi, hatta tabuları yıkmayı sever. İktidar elinde olsun ister ama bunu açıkça belli etmez ve kontrolü kaybetmeye hiç tahammül edemez.

Arası çok iyi: Balık, Yengeç

İyi: Yay, Oğlak, Başak, Terazi

Kötü: Kova, Boğa, Aslan

Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler

YAY(22 Kasım-22 Aralık)

Gezmeye, öğrenmeye, özgürlüğe ve yaşadığı her şeyde bir anlam aramaya düşkündür. Bu nedenle felsefeye eğilimli olduğu düşünülür. Daima iyimser ve açık fikirli olduğu için maceraya atılmaktan korkmaz. Uzak ülkeleri ve yabancı kültürleri merak eder, ülkesinde yaşasa bile bir ayağının sınırların dışında olmasını sever.

Arası çok iyi: Koç ve Aslan

İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep

Kötü: Balık, İkizler, Başak

Ne iyi ne kötü: Boğa, Yengeç

OĞLAK(22 Aralık-21 Ocak)

Ciddi, mesafeli ve tedbirlidir. Küçük bir çocukken bile olgun görünür. Sorumluluk üstlenmeyi, amacına ulaşmak için hazzı ertelemeyi bilir. Acele etmeden adım adım hedeflerine ulaşır. Planlı, çalışkan, hırslı ve sistemli olduğu için toplumsal yaşamda üst düzeylere çıkmakta başarılıdır. Gösterişe düşkün değildir, etrafında onu alkışlayan bir gruba da ihtiyacı yoktur, bu nedenle kafasına koyduğu konuda tek başına da olsa yoluna devam eder, yalnızlıktan rahatsız olmaz. Zirveye ulaşmak istiyorsa hiç acele etmez, gerektiğinde bu hedefi yokmuş gibi bekleyebilir.

Arası çok iyi: Boğa, Başak

İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay

Kötü: Koç, Yengeç, Terazi

Ne iyi ne kötü: İkizler, Aslan

KOVA(21 Ocak-19 Şubat)

Tüm burçlar içinde en sıra dışı ve özgür olan gruptur. Kısıtlamaya asla gelemez ama kendine özgü bir sadakat duygusuna sahiptir. Orijinalliğin, yaratıcı düşüncelerin hatta dehanın burcudur. Eski, sıkıcı ve kuralcı olan hiçbir şeye tahammül edemez, yeniliğe düşkündür. Bireysel özelliklere çok önem verir ama herkesin eşit hakkı olduğuna da inanır. Bu nedenle kafadarlarıyla birlikte olmaktan, herkesin özgürce davranabildiği grup ve derneklerde yer almaktan hoşlanır. Arkadaş canlısıdır. İnsancıl amaçlar için çaba harcamaktan hiç kaçınmaz, kafasına bir şey koyduysa son derecede inatçıdır.

Arası çok iyi: İkizler,Terazi

İyi: Yay, Oğlak, Balık, Koç

Kötü: Boğa, Aslan, Akrep

Ne iyi ne kötü: Yengeç, Başak

BALIK(19 Şubat-20 Mart)

Son derecede duygusal, anlayışlı, şefkatli ve yardımseverdir. Hayal dünyasında yaşamayı sever ve başkalarını da bu hayallere inandırır. Duyguları hızla değişir ve içinde bulunduğu ortamın hemen etkisi altında kalır. Gülerken bir anda gözleri dolabilir, alınganlığa eğilimlidir. Başkalarını mutlu etmek için kendi hedeflerini geri plana atabilir. Bir kişiye bağlanarak kendini adayabilir.

Arası çok iyi: Yengeç, Akrep

İyi: Oğlak, Kova, Koç, Boğa

Kötü: İkizler, Başak, yay

Ne iyi ne kötü: Aslan, Terazi

Küçücük bir çalışma kendimce..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Koç burcu(21Mart-!9Nisan) Koçlar zeki ve çabuk kavrayabilen kişilerdir. Organizasyon yetenekleri gelişmiştir. Etraflarındaki insanları, varılması imkansız hedeflere yönelten bir öncüdür. Kuvvetli inan

Şimdi şu tarz birşey söylemek istiyorum ikinizde belirli doğru tarafları alarak tartışıyorsunuz... Evet Astronomi bilimi asla ( Bunun altını çiziyim asla gerçeğe %100 yaklaşamaz ) .Hiçbir veri %100 em

Merak ettiğim bir şey var: Bunları sen mi yazdın bir yerden alıntı mı? Burçlar benim ilgi alanımdadır da.. Özellikle burç uyumları ile ilgilenirim.. Katılmadığım bir kaç nokta var... İlk göz attığımd

Çok inandığım söylenemez ama hepsini okudum, cidden guzel yazmışsın. Şu arası iyikötu kısmı tam doğru diyemem o kadar :)

İnanmakla ilgisi yok hacı,bende inanmam ama mevsimsel bir etki var,yüzeysel olarak bazı şeyler doğru olur ama ayrıntılı olarak burçlarla kısıtlı kalınmamalı
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İnanmakla ilgisi yok hacı,bende inanmam ama mevsimsel bir etki var,yüzeysel olarak bazı şeyler doğru olur ama ayrıntılı olarak burçlarla kısıtlı kalınmamalı

Katılıyorum. Benim çok iyi geçindiğim ikizler arkadaşım var, Neyse kişilik özellikleri tam olarak uymaz zaten. Bende yayım ama hepsi uymuyor.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Katılıyorum. Benim çok iyi geçindiğim ikizler arkadaşım var, Neyse kişilik özellikleri tam olarak uymaz zaten. Bende yayım ama hepsi uymuyor.

Açıkçası şöyle takıntı gibi burçları takip edenlere anlam veremem. Burçlar sana doğru bilgi vermez. Hani derler ya mevsim değişikliği vurdu diye. Buradaki ikizler ile brezilya da ki ikizler aynı olmuyor yani :lol: Yıldızlara göre bilgi vermek tamamen yanlış olur,teorik olarak çekim etkisi olduğu doğrudur. Ama sadece yüzeyseldir o kadar. Bir oyuna başlarken ırk seçmek gibi,sınıfına olan etkisi küçük olur.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Merak ettiğim bir şey var: Bunları sen mi yazdın bir yerden alıntı mı?

Burçlar benim ilgi alanımdadır da.. Özellikle burç uyumları ile ilgilenirim.. Katılmadığım bir kaç nokta var... İlk göz attığımda gördüğüm iki uyum özellikle ilgimi çekti:

Boğaların akreplerle arası kötü değil tam tersine iyidir. Hatta boğa burçlarının duygusal çift olarak en iyi anlaştığı burçtur evlilikte falan...

İkincisi İkizler ile yengeçlerin arası kötü diye bilirim hatta zodiac burçları arasında en uyumsuz birbirlerine tam zıt iki burçtur. Annem ikizler babam yengeç :ph34r: nasıl bir zıtlığın çatışmanın arasında yetiştim siz tahmin edin :ph34r:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Açıkçası şöyle takıntı gibi burçları takip edenlere anlam veremem. Burçlar sana doğru bilgi vermez. Hani derler ya mevsim değişikliği vurdu diye. Buradaki ikizler ile brezilya da ki ikizler aynı olmuyor yani :lol: Yıldızlara göre bilgi vermek tamamen yanlış olur,teorik olarak çekim etkisi olduğu doğrudur. Ama sadece yüzeyseldir o kadar. Bir oyuna başlarken ırk seçmek gibi,sınıfına olan etkisi küçük olur.

Ben ne dedim :D tam olarak inanmıyorum işte teorik olarak gezip görme isteği doğru ama onu yalanlayamam .)

Kova burcuyum... Burda yazdığına göre dahi olabilirmişim,vaay be ben hep diyorum zaten benim değerimi bilmiyolar diye. :P

Hayırlı olsun, kova burçları dahi olursa benim yaşıt kuzen ve annem de dahi oluyor. Benim kuzenden dahi olmayı hiç beklemem :D
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.