-
Last visited
Godfrey's Achievements
Newbie (1/14)
36
Godfrey changed their profile photo
-
ciddenmisin reacted to a post in a topic: Size Göre En Güzel Kız Anime Karakteri ?
-
Hoş geldin, takıl kafana göre
-
Oyunun role play kısmı çok başarılıydı. Özellikle ekipman olarak her türlü zevke hitap ediyor. Hele bir de Bullet Editor kısmı var, resmen atom fiziği
-
Emülatör de pek tat alamadım. Aldığım ilk PSP için oyun ararken bir mağazada şans eseri alıp kapıldığım oyun. Sattıktan sonra cihazı yaklaşık bir sene sonra sırf bu oyunu oynamak için sıfır konsol aldım. Çok iyi
-
Oyunu ile PSP alma sebebim olan anime. Çeviri için teşekkürler *konuyu geç fark etti*
-
Hoş geldin, geç otur şöyle.
-
Hoş buldum efendiler. Manga okumaz mıyım, abime e kitap okuyucu getirtmiştim Avusturya'dan manga okumak için :D
-
Hoş geldin ya da hoş geldiniz öğretmenim
-
Hoş buldum ve memnun oldum, tekrar :)
-
Ne zamandır siteye uğramıyordum. Yeni üye olmuş gibi bir durumum olunca tekrar bir tanışma konusu açayım dedi. (gerçi ilk seferinde konu açtığımı da hatırlamıyorum) İsmim Zülfikar,İstanbul'da ikamet ediyorum, 23 ile 24 yaş arası bir yerdeyim. Üniversitenin son senesi, açık olaraktan. iki artı iki durumu var Kitapçıda çalışıyorum, hani ortalama her avm de olan kitap, film, müzik vs. satan tükkan zincirinin Kadıköy şubesindeyim. Haliyle kitap okuma hobisi kamçılanmış oluyor bu vesile ile. Bunun dışında her türlü müziği kulak misafiri edebilirim. Son olarak bir alt kültür sitesinde yazarlık ile iştigal ediyorum. Bitti.
-
Godfrey reacted to a post in a topic: Artık Merhaba Deme Zamanı:)
-
Hoşgeldiniz diyor ve sizi sahneye davet ediyorum :D
-
Burakesan reacted to a post in a topic: Android'de One Piece Oyunu Keyfi
-
Eline sağlık, ikinci oyunu indiriyorum
-
karamellicadi geldii namıdiğer crazyac ;)
Godfrey replied to karamellicadi's topic in Tanışın Kaynaşın
Şimdilik hoş geldin, ilerleyen zamanlarda sohbet ederiz -
Denizli'li anime severler burada toplanalım tanışalım kaynaşalım :D
Godfrey replied to lastbas's topic in Tanışın Kaynaşın
Dediğim gibi sor ama bilmiyorumdur :D ben hala Harry Potter ve fantastik edebiyata çakılı sayılırım -
Denizli'li anime severler burada toplanalım tanışalım kaynaşalım :D
Godfrey replied to lastbas's topic in Tanışın Kaynaşın
Hoşgeldin Helena ve yaş konusunu unut gitsin adamım, ben 23 yaş sınırı içindeyim ve anime/manga için geç olmadığının farkındayım. Sadece güzel vakit geçirmeye çalış, kafana göre takıl. Tabi kurallar dahilinde :D Takıldığın bir nokta olursa sor ama büyük ihtimal bilmiyorumdur, sen modlara adminlere sor en iyisi :D